Tołpa Pre Age Normalizing Gladmakende gezichtscrème voor de nacht 50 ml

€ 10,81
Inclusief belasting

Normaliserende gezichtscrème, bedoeld voor gebruik 's nachts

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

Tołpa Pre Age Normalizing Gladmakende gezichtscrème voor de nacht 50 ml

Tołpa Pre Age is een normaliserende gezichtscrème, bedoeld voor gebruik 's nachts. Deze crème heeft veel voordelen voor de huid. Ten eerste normaliseert het de afscheiding van talg, wat helpt om de vettigheid van de huid te reguleren. Het vermindert ook de hoeveelheid mee-eters en onvolkomenheden, waardoor de huid wordt gereinigd. De crème hydrateert de huid tot 24 uur lang en zorgt voor een goede hydratatie. Het heeft ook een antioxiderende werking, die de huid helpt beschermen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen. Bovendien vult de crème rimpels en lijntjes op, waardoor nieuwe tekenen van veroudering worden vertraagd. Dit product matteert de huid langdurig en zorgt zo voor een langere tijd voor een matte uitstraling. Het verenigt ook de huidskleur en verheldert verkleuringen, wat bijdraagt aan een meer uniforme en stralende uitstraling. De crème maakt de huid glad en geeft deze een gladde en zachte textuur.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème aan op een gereinigd en getonifieerd gezicht en hals, vermijd de oogcontouren. Masseer vanaf de nek omhoog. Gebruik elke avond.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, cococaprylaat, cetearylalcohol, glycerylstearaat, glycerylstearaat SE, Magnesium , niacinamide, turfextract Silver cellulose, backhousia citriodora-bladextract, zilvercarboxymethylalaninaat, capryloylsalicylzuur, tocoferol, xanthaangom, bentoniet, natriumfytaat , Parfum, Triëthylcitraat, Glycerylcaprylaat, Citroenzuur, Methylpropaandiol, Caprylylglycol, Benzoëzuur. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

111997

Specifieke referenties

ean13
5903900961165

Tołpa Pre Age Normalizing...

€ 10,81
group_work Toestemming voor cookies