Pani Walewska Classic hydraterende gezichtscrème voor de dag 50 ml

€ 8,70
Inclusief belasting

De crème maakt de huid stevig en elastisch en vermindert de zichtbaarheid van rimpels

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Pani Walewska Classic vochtinbrengende gezichtscrème voor de dag 50 ml

De vochtinbrengende dagcrème speciaal voor de rijpere huid is een uitstekend product dat dankzij de lichte consistentie perfect uitsmeert en snel intrekt. Het belangrijkste doel is om de droogheid en ruwheid van de opperhuid te elimineren, terwijl het zorgt voor intense hydratatie en een gevoel van comfort.

De crème bevat actieve ingrediënten die een gunstig effect hebben op de huid:

-Sheaboter: Sheaboter is rijk aan heilzame vetzuren en heeft regeneratieve en epidermale vernieuwende eigenschappen, waardoor de huid zachter en gladder wordt.

-Liposomen: bevatten hyaluronzuur, waardoor een beschermende laag op het huidoppervlak ontstaat die waterverlies voorkomt. Ze hebben een hydraterende werking, waardoor de huid glad en elastisch wordt.

-Complex van vitamine A en E: Dit vitaminecomplex vult voedingstekorten aan, maakt het huidoppervlak glad en zorgt voor een goede hydratatie, waardoor het zacht en aangenaam aanvoelt.

-Avocado-olie: Dit is een echte vitaminebom, met de vitamines A, B, D, E, H, K, PP. Avocado-olie hydrateert, voedt en revitaliseert de opperhuid sterk.

Dankzij de uitstekende regenererende en verzachtende eigenschappen maakt deze crème de huid stevig, elastisch en vermindert de zichtbaarheid van rimpels. De huid ziet er uitgerust en stralend uit en straalt een gezonde glans uit. Deze vochtinbrengende dagcrème is de perfecte oplossing voor de rijpere huid die intensieve verzorging nodig heeft. Het werkt effectief en geeft een gevoel van comfort en hydratatie.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng elke ochtend een laagje crème aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté en masseer zachtjes in cirkelvormige bewegingen tot het volledig is opgenomen.

SAMENSTELLING

Aqua , decyloleaat, persea gratissima-olie, glycerylstearaat, propyleenglycol, cetearylalcohol, butyrospermum parkii-boter, ceteareth-20, cyclopentasiloxaan, cyclohexasiloxaan, ceteareth-12, cetylpalmitaat, fenoxyethanol, imidazolidinylureum, maltitol, methylparaben, parfum, ethylparaben, peg-8, gehydrogeneerde lecithine, serine, butyleenglycol, glycerine, dipropyleenglycol, tocoferol, alanine, tocoferylacetaat, cholesterol, retinylpalmitaat, ascorbylpalmitaat, citronellol, hydroxycitronellal, natriumbenzoaat, alfa-isomethylionon, linalool, benzylsalicylaat, eugenol , limoneen, hexylcinnamal, helianthus annuus zaadolie, dinatriumedta, citroenzuur, ascorbinezuur. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112042
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900330333012

Pani Walewska Classic...

€ 8,70
group_work Toestemming voor cookies