Pani Walewska Classic Halfrijke Dag/Nacht Gezichtscrème 50 ml

€ 8,70
Inclusief belasting

Halfvette crème speciaal voor de verzorging van de rijpe, droge huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Pani Walewska Classic halfvette Dag/nacht gezichtscrème 50 ml

De halfvette crème speciaal voor de verzorging van de rijpe, droge en normale huid behoudt perfect het optimale hydratatieniveau en zorgt voor maximale stevigheid en elasticiteit. Het regenererende en gladmakende effect versterkt en maakt de opperhuid elastisch, waardoor irritaties en spanningen van de opperhuid worden verlicht. De rijke receptuur van deze crème maakt de huid glad, verstevigd en elastisch waardoor deze een frisse en gezonde kleur krijgt. Bovendien smeert het de huid zachtjes, waardoor er een beschermende film achterblijft die beschermt tegen de schadelijke effecten van externe factoren.

Actieve ingrediënten in de crème:

-Wassen en vetten: Ze hebben unieke verzorgende eigenschappen, waardoor een beschermende laag op het huidoppervlak ontstaat. Ze voorkomen waterverlies, waardoor de huid glad en elastisch wordt. Ze hebben ontstekingsremmende en antiallergische eigenschappen en gaan schadelijke milieu-invloeden tegen.

-Natuurlijke plantaardige oliën: voeden en maken de opperhuid elastisch, waardoor de beschermende barrière van de huid effectief wordt versterkt. Ze voeden en beschermen de rijpe huid perfect tegen uitdroging, waardoor deze zacht en delicaat wordt.

De halfvette crème biedt uitgebreide verzorging voor de rijpe huid, waardoor deze optimale hydratatie, stevigheid en elasticiteit krijgt. Het heeft een regenererend en verzachtend effect en beschermt tegelijkertijd tegen schadelijke externe factoren. Laat uw huid genieten van schoonheid en gezondheid met deze crème.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng elke ochtend een laagje crème aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté en masseer zachtjes in cirkelvormige bewegingen tot het volledig is opgenomen.

SAMENSTELLING

Aqua , paraffinum liquidum, decyloleaat, vaseline, dicocoylpentaerythrityl distearylcitraat, sorbitansesquioleaat, cera microcristallina, glycerine, cera alba, aluminiumstearaten, magnesium , silica dimethyl silylaat, parfum, 2-broom-2-nitropropaan-1,3- diol, alfa-isomethylionon, amylcinnamal, anisylalcohol, benzylbenzoaat, benzylsalicylaat, butylfenylmethylpropional, cinnamylalcohol, citral, citronellol, geraniol, hexylcinnamal, hydroxycitronellal, limoneen, linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112044
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900330304319

Pani Walewska Classic...

€ 8,70
group_work Toestemming voor cookies