Pani Walewska Classic herstellende gezichtscrème dag/nacht 50 ml

€ 8,70
Inclusief belasting

Reparatiecrème voor de rijpere huid met extract van zwarte parels

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Pani Walewska Classic Repair Dag/Nacht Gezichtscrème 50 ml

Reparatiecrème voor de rijpe huid met extract van zwarte parels heeft een rijke consistentie die de beschermende barrière van de huid intensief regenereert en versterkt. Het is bedoeld voor gebruik zowel overdag als 's nachts. Geselecteerde crème-ingrediënten hebben een liftend en verstevigend effect, waardoor diepe rimpels en groeven effectief worden verminderd. Regelmatig gebruik van de crème vermindert de slappe en droge huid, waardoor deze gaat stralen.

Actieve ingrediënten in de crème:

-Zwarte parelextract: Revitaliseert en regenereert de huid, vult rimpels op, hydrateert en maakt de huid glad.

-Lipidenconcentraat: Herstelt de functies van de beschermende barrière van de huid, beschermt tegen waterverlies en de schadelijke effecten van externe factoren.

-Hydromanil™: hydrateert de huid langdurig, reguleert het exfoliatieproces van de opperhuid, waardoor de huid gladder en delicater wordt.

-Peptidecomplex: heeft multidirectionele werking, stimuleert de collageensynthese, waardoor de huid dichtheid en elasticiteit terugkrijgt.

Reparatiecrème voor de rijpe huid met extract van zwarte parels zorgt voor uitgebreide verzorging, regeneratie en revitalisatie van de huid. Het heeft een liftend effect, vermindert rimpels en groeven, terwijl het de beschermende barrière van de huid intensief hydrateert en versterkt. Bij regelmatig gebruik wordt de huid gevoed, gehydrateerd, stevig en stralend.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng elke ochtend een laagje crème aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté en masseer zachtjes in cirkelvormige bewegingen tot het volledig is opgenomen.

SAMENSTELLING

Aqua , ethylhexylstearaat, methylpropaandiol, glycerylstearaat, butyrospermum parkii-boter, cetearylolivaat, prunus amygdalus dulcis-olie, pentaerytrithyltetraisostearaat, dicaprylylether, sorbitanolivaat, glycerine, fenoxyethanol, argania spinosa-pitolie, natriumstearoylglutamaat, stearyl heptanoaat, stearylcaprylaat , ammoniumacryloyldimethyltauraat/vp-copolymeer, gehydrolyseerde caesalpinia spinosa gom, caesalpinia spinosa gom, palmitoyl tripeptide- 5 , gehydrolyseerde pearl , natriumlauroyllactylaat, ceramide np, ceramide ap, ceramide eop, fytosfingosine, cholesterol, tocoferol, beta-sitosterol, squaleen, carbomeer , xanthaangom, ethylhexylglycerine, natriumhydroxide, kaliumsorbaat, sorbinezuur, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112047
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900793044265

Pani Walewska Classic...

€ 8,70
group_work Toestemming voor cookies