Bandi Delicate Care voedende gezichtscrème met algen 50 ml

€ 13,39
Inclusief belasting

Rijk aan voedingsstoffen crème voor de verzorging van de droge huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Bandi Delicate Care voedende gezichtscrème met algen 50 ml

Een crème rijk aan voedingsstoffen voor de verzorging van de droge huid, evenals de huid die vatbaar is voor ernstige uitdroging, inclusief de gevoelige huid. De geavanceerde formule laat de huid zichtbaar geregenereerd en beter bestand tegen irritatie. Deze crème is perfect zowel als permanente verzorging het hele jaar door als als bescherming in de winter, in de stijl van Cold Cream .

Indicaties:

De crème wordt speciaal aanbevolen voor de droge huid, maar ook voor de gevoelige, delicate en geïrriteerde huid. Het is ideaal voor mensen die last hebben van jeuk, spanning en ruwheid van de huid.

Contra-indicaties:

Overgevoeligheid voor elk ingrediënt in het preparaat.

Deze voedende crème is een uitstekende keuze voor mensen met een droge huid, die bovendien wordt blootgesteld aan uitdroging en irritatie. Dankzij de rijke formule zorgt de crème voor regeneratie van de huid en vermindert ze de gevoeligheid voor irritatie aanzienlijk. De werking maakt de huid glad, gehydrateerd en beter bestand tegen negatieve externe factoren.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik elke ochtend en avond, vermijd de oogcontour.

SAMENSTELLING

Aqua / Water , Caprylic / Capric Triglyceride, Ethylhexyl Stearate, Glycerine, Gehydrogeneerde Plantaardige Olie, Ricinus Communis (Ricinus) Zaadolie, Diisostearoyl Polyglyceryl-3 Dimeer Dilinoleaat, Tripelargonine, Copernicia Cerifera Cera/(Carnauba) Wax, Gehydrogeneerde Ricinusolie, Gehydrolyseerde Algin , Hydroxyfenylpropamidobenzoëzuur, tocoferylacetaat, pentyleenglycol, butyleenglycol, glycerylcaprylaat, ascorbylpalmitaat, Magnesium , parfum/geur, hydroxyacetofenon. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112448

Specifieke referenties

ean13
5901138904114

Bandi Delicate Care...

€ 13,39
group_work Toestemming voor cookies