Nivea 24H Hydration Nacht gezichtscreme Normale en gecombineerde huid 50 ml

€ 5,51
Inclusief belasting

Deze crème is gemaakt om de huid de hele nacht intens te hydrateren

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Nivea 24H Hydraterende Nachtgezichtscrème Normale en gecombineerde huid 50 ml

Deze crème is gemaakt om de huid de hele nacht intens te hydrateren. Dit zijn de belangrijkste ingrediënten en voordelen die in de beschrijving worden vermeld:

-NIVEA® Moisture Care Complex: Dit is waarschijnlijk een unieke mix van ingrediënten die is ontworpen om een diepe hydratatie van de huid te bieden.

-Vitamine E: Dit is een sterke antioxidant die de huid kan helpen beschermen tegen oxidatieve stress, d.w.z. de werking van schadelijke vrije radicalen.

-Provitamine B5: Vaak panthenol genoemd, heeft een verzachtende en hydraterende werking op de huid en helpt het natuurlijke vochtniveau te behouden.

-Sheaboter: het is een natuurlijk ingrediënt met hydraterende en voedende eigenschappen, waardoor de huid zachter en gladder wordt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het aan op de gereinigde gezichtshuid en masseer zachtjes in cirkelvormige bewegingen.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, Butyrospermum Parkii-boter, triisostearine, methylpropaandiol, cetearylalcohol, isopropylpalmitaat, gehydrogeneerde kokosglyceriden, C12-15-alkylbenzoaat, synthetische bijenwas, glycerylstearaatcitraat, Panthenol , glucosylrutine, isoquercitrine, tocoferylacetaat, ethylhexylglycerine, carbomeer , Trinatrium EDTA, Natriumhydroxide, Fenoxyethanol, Butylfenyl Methylpropional, Linalool, Limoneen, Geraniol, Benzyl Alcohol, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzofenon, BHT, Parfum De volledige, actuele INCI samenstelling staat altijd op de verpakking.

112702

Specifieke referenties

ean13
4005800097591

Nivea 24H Hydration Nacht...

€ 5,51
group_work Toestemming voor cookies