AA Laab multi-actieve gezichtscrème voor de dag super hydraterend 50 ml

€ 11,20
Inclusief belasting

Het helpt een gezond en stralend uiterlijk van de huid te behouden, en door de lichte formule wordt het gemakkelijk opgenomen zonder een vettig laagje op de huid achter te laten.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

AA Laab multi-actieve superhydraterende gezichtscrème 50 ml

AA Laab crème met hydro is een intens hydraterend product dat de natuurlijke glans herstelt en de huid fluweelzacht maakt. Deze crème zorgt voor 48 uur intensieve hydratatie, beschermt de hydrolipidenbarrière van de huid, versterkt de beschermende functies, vermindert de zichtbaarheid van rimpels, herstelt de natuurlijke glans, verzacht en verbetert de elasticiteit van de huid en voedt deze. Belangrijkste ingrediënten en hun werking: Centella B12 Complex: Dit is een unieke combinatie van twee actieve ingrediënten, Centella uit Madagaskar en vitamine B12. Centella helpt rimpels voorkomen door de collageenvezels te versterken, hydrateert de huid intensief en beschermt hyaluronzuur tegen afbraak. Vitamine B12 heeft ontstekingsremmende eigenschappen, verzacht huidirritaties en allergische reacties. Samen vormen ze een complex dat ceramiden, de bouwstenen van de opperhuid, versterkt, de structuur ervan verbetert en beschermt tegen vochtverlies. Deze crème is ideaal voor de dagelijkse verzorging van de huid die intense hydratatie en voeding nodig heeft. Het helpt een gezond en stralend uiterlijk van de huid te behouden, en door de lichte formule wordt het gemakkelijk opgenomen zonder een vettig laagje op de huid achter te laten.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer de crème elke ochtend zachtjes in de gereinigde gezichtshuid. Vermijd het gebied rond de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua , Pentyleenglycol, Pentaerythrity Tetraisostearaat, Cetearylalcohol, Glycerine, Arachidylalcohol, Tripelargonine, Behenylalcohol, Borago Officinalis Zaadolie, Propaandiol, Tocoferylacetaat, Glycerylstearaat, Centella Asiatica Extract, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Ceramide NG, Ceramide NP Cyanocobalamine , arachidylglucoside, trioleïne, glyceryldioleaathydroxyacetofenon, hydroxypropylzetmeelfosfaat, gehydrogeneerd polydeceen, natriumbenzotriazolylbutylfenolsulfonaat, buteth-3-tributylcitraat, natriumhydroxide, parfum. 20221212. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112888
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116091914

AA Laab multi-actieve...

€ 11,20
group_work Toestemming voor cookies