AA Flowers & Oils Verstevigende anti-rimpel gezichtscrème 55+ 50 ml

€ 6,30
Inclusief belasting

De huid wordt elastischer en zachter, waardoor de zichtbaarheid van verouderingsverschijnselen wordt verminderd

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4

AA Flowers & Oils Verstevigende Antirimpel Gezichtscrème 55+ 50 ml

De gezichtscrème is een geavanceerd verzorgingsprogramma dat speciaal voor de rijpere huid is ontwikkeld en dat gebruik maakt van de gunstige eigenschappen van bloemenextracten en de voedingskracht van edele oliën. Dit antirimpelprogramma is verrijkt met bewezen effectieve actieve ingrediënten waarmee u veel zichtbare effecten kunt bereiken:

- Verstevigend: de huid wordt elastischer en zachter, wat de zichtbaarheid van de tekenen van veroudering helpt verminderen.

-Verzachtend: Rimpels en fijne lijntjes worden minder zichtbaar en de huid wordt glad en zijdezacht.

-Hydratatie: het programma voorziet de huid van voldoende hydratatie, waardoor deze niet uitdroogt en haar gezonde uiterlijk behouden blijft.

-Voeding: De huid wordt gevoed en verbetert de conditie, wat zich vertaalt in de algehele conditie.

-Gezonde kleur: De huid wordt stralend en stralend, waardoor deze er gezond en jeugdig uitziet.

Actieve ingrediënten die helpen deze effecten te bereiken zijn onder meer:

-Black Orchid Extract: Rijk aan antioxiderende polyfenolen en anthocyanen, dit extract helpt fijne rimpels glad te strijken, hydrateert en verstevigt de huid.

-Jojoba-olie: versterkt effectief de beschermende laag van de opperhuid en voorkomt uitdroging en droogheid. Bovendien maakt het de huid glad en geeft het een natuurlijke glans.

-Hyaluronzuur: bindt perfect water in de opperhuid, waardoor de huid gladder, gehydrateerder en steviger wordt.

HOE TE GEBRUIKEN

De crème trekt snel in en laat een comfortabele beschermende film achter. Breng elke ochtend en avond aan op de gereinigde gezichtshuid (vermijd het gebied rond de ogen), en niet te vergeten de nek en het decolleté.

SAMENSTELLING

Aqua , Coco-Caprylaat/Capraat, Dicaprylylcarbonaat, Cetearylalcohol, Glycerine, Tripelargonine, Pentyleenglycol, Glycerylstearaat, PEG-100 Stearaat, Cetylpalmitaat, Panthenol , Simmondsia Chinensis Zaadolie, Cellulose, Orchis Mascula Bloemenextract, Propyleenglycol, Malpighia Punicifolia-fruitextract, Hyaluronic Acid , natriumpolyacrylaat, ethylhexylstearaat, trideceth-6, allantoïne, tocoferol, hydroxyacetofenon, ethylhexylglycerine, fenoxyethanol, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112893
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116083896

AA Flowers & Oils...

€ 6,30
group_work Toestemming voor cookies