AA Hyalu Pro-Age anti-rimpel Verstevigende nachtgezichtscrème 50 ml

€ 7,60
Inclusief belasting

De crème is een uitstekende optie voor mensen die de conditie van hun huid bij de eerste tekenen van veroudering willen verbeteren en tegelijkertijd de stevigheid en jeugdige uitstraling willen herstellen.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

AA Hyalu Pro-Age anti-rimpel verstevigende nachtgezichtscrème 50 ml

De verstevigende antirimpelcrème is speciaal ontwikkeld voor de huid die uitgedroogd is en de eerste tekenen van veroudering vertoont, zoals verlies van stevigheid en elasticiteit. De formule van deze crème is gebaseerd op verschillende actieve ingrediënten die zijn ontworpen om de huid van de juiste hydratatie te voorzien, te verstevigen en de zichtbaarheid van rimpels te verminderen. Zo werken deze ingrediënten:

-4 x hyaluronzuur: dit zuur is verkrijgbaar in vier verschillende moleculaire vormen, waardoor het op verschillende niveaus van de opperhuid kan inwerken. Dankzij dit hydrateert, verzacht en verstevigt hyaluronzuur de huid, waardoor het effect ontstaat van het opvullen van rimpels.

-Peptiden: dit zijn biomimetische moleculen die de collageensynthese in de huid stimuleren en de vorming en verdieping van rimpels, vooral gezichtsrimpels, remmen.

-Vitaminen C + E: Dit is een verhelderend en antioxidantcomplex dat de huid beschermt tegen vrije radicalen, de overmatige pigmentproductie in de huid reguleert en de huidtint egaliseert.

-Tripelargonine: Beschermt de huid tegen waterverlies, maakt deze zacht en zijdezacht.

Onmiddellijke effecten na het eerste gebruik omvatten intensieve regeneratie, versteviging en verminderde zichtbaarheid van rimpels. Na 28 dagen regelmatig gebruik kunt u langdurige effecten verwachten, zoals een verdere verbetering van de huidelasticiteit en een verdere vermindering van rimpels. Deze crème is een uitstekende optie voor mensen die de conditie van hun huid bij de eerste tekenen van veroudering willen verbeteren en tegelijkertijd de stevigheid en jeugdige uitstraling willen herstellen.

HOE TE GEBRUIKEN

's Avonds aanbrengen op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. Vermijd het gebied rond de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua , capryl/caprinezuurtriglyceride, butyrospermum parkii-boter, polyglyceryl-6-stearaat, coco-caprylaat/capraat, tripelargonine, glycerine, pentyleenglycol, cetearylalcohol, glycerylstearaat, polyglyceryl-6-behenaat, dimethicon, tocoferylacetaat, natriumhyaluronaat-crosspolymeer, natrium Hyaluronaat, natriumgeacetyleerd hyaluronaat, gehydrolyseerd natriumhyaluronaat, maltodextrine, acetylheptapeptide-9, colloïdaal Gold , allantoïne, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid , pentapeptide-18, acetylhexapeptide-8, Oenothera Biennis-olie, Calendula Officinalis-bloemextract, glycerylstearaat Citraat, natriumacrylaat/natriumacryloyldimethyltauraatcopolymeer, isohexadecaan, glycerylbehenaat, gehydrogeneerde palmolie, polysorbaat 80, caprylylglycol, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112896
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900116083742

AA Hyalu Pro-Age...

€ 7,60
group_work Toestemming voor cookies