AA Sensitive Skin 24H halfvette gezichtscrème voor de droge en normale huid 50 ml

€ 5,20
Inclusief belasting

De crème kan een uitstekende keuze zijn voor mensen met een droge of normale huid, vooral voor mensen met een overgevoeligheid van de huid die vochtinbrengende, regenererende en verzachtende verzorging nodig hebben.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

AA Sensitive Skin 24H semi-vette gezichtscrème voor de droge en normale huid 50 ml

AA Cera Sensitive 24H Cream is een product gemaakt voor de droge en normale huid, vooral voor de huid die gevoelig is voor overgevoeligheid. Het biedt vele voordelen en is gebaseerd op een gepatenteerde huidbeschermingstechnologie die een microbarrière creëert op het oppervlak van de epidermis, waardoor de beschermende functie van de huid wordt versterkt en de tolerantie voor externe factoren wordt vergroot die huidirritatie en overgevoeligheid kunnen veroorzaken.

Hier zijn de belangrijkste voordelen en effecten van deze crème:

-Verzachtend en Comfort: De crème bevat 2% allantoïne, dat de geïrriteerde huid kalmeert en roodheid vermindert. Dit is vooral belangrijk voor mensen met een overgevoelige of irritatiegevoelige huid die behoefte hebben aan verzachting en comfort.

-Regeneratie en antioxidatie: de crème bevat 1% vitamine E, die de regeneratieprocessen van de opperhuid ondersteunt en de huid intensief voedt. Het werkt ook als een antioxidant en helpt de huid te beschermen tegen de negatieve effecten van omgevingsfactoren.

-Hydraterend en gladmakend: Squalaan en ceramide NP in de crème versterken de hydrolipidenbarrière van de huid, waardoor vocht wordt vastgehouden en overmatig waterverlies wordt voorkomen. Dit is belangrijk voor een droge huid die intense hydratatie nodig heeft.

-Bevestigde effectiviteit: Het effect van de crème is bevestigd in dermatologische tests uitgevoerd op mensen met allergische huidziekten. Uit onderzoek is gebleken dat de crème irritaties verzacht, roodheid vermindert en zorgt voor hydratatie.

-Vrij van geur- en kleurstoffen: de crème bevat geen geur- of kleurstoffen, wat gunstig is voor mensen die mogelijk gevoelig zijn voor deze ingrediënten.

-pH Huidneutraal: Het product heeft een pH-waarde aangepast aan de huid, waardoor het natuurlijke evenwicht behouden blijft.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op de gereinigde gezichtshuid (vermijd het gebied rond de ogen), en niet te vergeten de nek en het decolleté. Gebruik zo vaak als uw huid het nodig heeft.

SAMENSTELLING

Aqua , Ethylhexylstearaat, Pentyleenglycol, Cetearyl Ethylhexanoaat, Petrolatum, Glycerine, Cera Microcristallina, Isodecylneopentanoaat, PEG-30 Dipolyhydroxystearaat, Allantoïne, Dicaprylylether, Magnesium , Tocoferylacetaat, Glycerylstearaatcitraat, Borago Officinalis Zaadolie, Ceramide NP, Squalaan , Tocoferol, gehydrogeneerde palmolie, cholesterol, glycerylbehenaat, ethylhexylglycerine, fenoxyethanol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112915
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900116084183

AA Sensitive Skin 24H...

€ 5,20
group_work Toestemming voor cookies