Miya Cosmetics BEAUTY .lab Verzachtende crème voor gezicht en ogen 50 ml

€ 12,40
Inclusief belasting

Het ondersteunt het huidregeneratieproces en heeft een kalmerende werking op een overactieve en geïrriteerde huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4

Miya Cosmetics BEAUTY .lab Verzachtende crème voor gezicht en ogen 50 ml

De verzachtende crème voor het gezicht en de ogen maakt deel uit van de BEAUTY.lab SOOTHING-lijn, die is gemaakt voor de dagelijkse verzorging van de gevoelige en atopische huid. De formule van deze crème werkt als een beschermend kompres dat de huid onmiddellijk verlicht. Hier zijn de belangrijkste ingrediënten en effecten van deze crème:

-Kokumboter: Dit is een ingrediënt dat de huid langdurig hydrateert, verzacht en elastisch maakt, waardoor deze er gezond en jong uitziet.

-Albatrellus confluens paddenstoelenextract: Ondersteunt het huidregeneratieproces en heeft een kalmerende werking op een overactieve en geïrriteerde huid.

-Ceramiden: deze ingrediënten ondersteunen de reconstructie van de beschermende barrière van de huid, verminderen de verschijning van rimpels en verhogen de elasticiteit en elasticiteit van de huid.

-Bageageolie: Deze olie heeft een verstevigend effect, verhoogt de elasticiteit van de huid, versterkt de hydrolipidenbarrière en voorkomt uitdroging.

- Lijnzaadolie: Helpt het juiste niveau van hydratatie van de huid te behouden en beschermt de huid tegen vrije radicalen.

-Natriumlactaat: het is een bestanddeel van de natuurlijke vochtinbrengende factor ( NMF ) van de huid, die irritaties sterk hydrateert, verzacht en verzacht.

- Bèta-glucaanderivaat: verkregen uit bakkersgist en heeft anti-uitslageigenschappen, wat vooral nuttig is bij huidatopie.

-Hydromanil™: verantwoordelijk voor een onmiddellijk ale ook langdurig hydraterend effect en voorkomt het loslaten van de opperhuid.

-Vitamine E: Beschermt de huid tegen de nadelige effecten van externe factoren.

De crème is geschikt voor alle huidtypes, maar wordt vooral aanbevolen voor de gevoelige, atopische, vasculaire huid, met rosacea of gevoelig voor irritatie. De formule is delicaat en bevat geen allergenen, waardoor het geschikt is voor de dagelijkse verzorging van de gevoelige huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer zachtjes een kleine hoeveelheid crème in de huid van gezicht en ogen. Gebruik 's ochtends, 's avonds of overdag - zo vaak als u nodig heeft. Het laat geen olieachtig laagje achter, plakt niet, verstopt de poriën niet en trekt snel in.

SAMENSTELLING

Aqua *, isoamyllauraat*, glycerine*, capryl/caprinezuurtriglyceride*, propaandiol*, glycerylstearaatcitraat*, squalaan*, Linum Usitatissimum zaadolie*, sorbitol*, natriumlactaat*, Garcinia Indica zaadboter*, Borago Officinalis zaadolie *, C10-18 triglyceriden*, Albatrellus Confluens-extract*, olijfglyceriden*, Olive NP*, alfa-glucaan-oligosaccharide*, Butyrospermum Parkii-boter*, tocoferol*, Helianthus Annuus-zaadolie*, Magnesium -bèta-glucan, gehydrolyseerde Caesalpinia Spinosa Gom*, Caesalpinia Spinosa Gom*, Cetylalcohol*, Xanthaangom*, Natriumstearoylglutamaat*, Tetranatriumglutamaatdiacetaat*, Parfum, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Citroenzuur*. *ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114024
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904804150587

Miya Cosmetics BEAUTY .lab...

€ 12,40
group_work Toestemming voor cookies