Miya Cosmetics mySKINpro voedende en herstellende gezichtscrème 50 ml

€ 13,00
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
6
Laatste items in voorraad

Miya Cosmetics mySKINpro voedende en herstellende gezichtscrème 50 ml

De voedende en herstellende crème, bedoeld voor gezicht, oogcontour, hals en decolleté, is een geavanceerd product voor de dagelijkse huidverzorging, geschikt voor diverse huidtypes, waaronder de gevoelige huid. Het wordt vooral aanbevolen voor de droge, zeer droge, rijpe huid zonder stevigheid en met tekenen van veroudering en verkleuring.

De belangrijkste ingrediënten van deze crème zijn:

-Kukui-olie: Deze olie ondersteunt de wederopbouw van beschadigde opperhuid, vertraagt de symptomen van veroudering en beschermt de huid effectief tegen veranderende weersomstandigheden.

-Kakadu-pruimextract: geeft de huid een stralende en stralende uitstraling en voorkomt het voortijdig verschijnen van rimpels en verkleuring.

-Trehalose: Dit is een ingrediënt dat de huid effectief hydrateert, waardoor deze glad, elastisch en stralend wordt.

-Haverferment: ondersteunt het natuurlijke microbioom van de huid en versterkt de beschermende barrières.

-Baicalin: Verhoogt de elasticiteit en stevigheid van de huid, revitaliseert en verheldert.

-Kumquat-fruitextract: verbetert de algehele conditie van de huid.

-Kurkuma-extract: verheldert verkleuringen, kalmeert en kalmeert de geïrriteerde huid.

-Fucocert®: Dit ingrediënt hydrateert en kalmeert de huid sterk, beschermt deze tegen verlies van stevigheid en zorgt voor zachtheid en gladheid.

-Hyaluronzuur: hydrateert de huid langdurig en vermindert de zichtbaarheid van rimpels.

-Plantaardige wassen van jojoba-, zonnebloem- en mimosabloemen: ze creëren een lichte beschermende film op de huid, beschermen de huid tegen overmatig waterverlies en herstellen het jeugdige uiterlijk en de glans van de huid.

-Sesamolie: Voedend, regenererend en antioxidant.

mango : Herstelt de elasticiteit, elasticiteit en zachtheid van de huid en hydrateert deze langdurig.

-Vitamine E: Versterkt de epidermale barrière, beschermt tegen negatieve externe factoren, voedt de huid, smeert deze optimaal en bevordert de regeneratie.

De werking van deze crème is:

-Brengt comfort door waterverlies en uitdroging van de huid te voorkomen.

- Verstevigt en verzacht, verbetert de elasticiteit en vermindert de zichtbaarheid van rimpels.

-Verzacht en verzacht, waardoor de huid fluweelzacht wordt.

-Versterkt door een gezond huidmicrobioom te behouden en de beschermende barrière te ondersteunen.

-Verbetert de algehele conditie en het uiterlijk van de huid.

Deze crème is geschikt voor dagelijks gebruik en is geschikt onder make-up. Het heeft een romige formule die niet plakkerig is en snel intrekt, waardoor het praktisch en comfortabel in gebruik is.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op de gereinigde, droge huid van gezicht, oogcontour, hals en decolleté. Masseer tot het volledig is opgenomen. Gebruik elke ochtend en avond.

SAMENSTELLING

Aqua *, Propaandiol*, Isoamyl Lauraat*, Glycerine*, Cetearyl Ethylhexanoaat, Cetearyl Alcohol*, Glycerylstearaat Citraat*, Aleurites Moluccanus Zaadolie*, Sesamum Indicum Zaadolie*, Trehalose*, C10-18 Triglyceriden*, Mangifera Indica Zaadboter *, Baicalin*, Avena Sativa Kernel Extract*, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract*, Eclipta Prostrata Extract*, Citrus Japonica Fruit Extract*, Curcuma Longa Wortel Extract, Jojoba Esters / Helianthus Annuus Zaadwas / Acacia Decurrens Bloemenwas / Polyglycerine-3* , Lactobacillus Ferment*, gehydrolyseerd natriumhyaluronaat*, Hyaluronic Acid *, tocoferol*, Helianthus Annuus zaadolie*, biosacharide gom-1*, mica*, isopropylmyristaat, glycerylcaprylaat*, acacia-senegalgom*, xanthaangom*, tetranatriumglutamaat Diacetaat*, dehydroazijnzuur, natriumlevulinaat*, natriumanisaat*, benzylalcohol, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, citroenzuur*, parfum*. *ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114027
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5904804150662

Miya Cosmetics mySKINpro...

€ 13,00
group_work Toestemming voor cookies