YOPE Skin Progress Korneotherapeutische Daggezichtscrème 50 ml

€ 7,80
Inclusief belasting

Corneotherapeutische gezichtscrème voor de dag SKIN PROGRESS - Stabilisatie van de talgklieren en bescherming tegen irritaties

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4

YOPE Skin Progress Korneotherapeutische Daggezichtscrème 50 ml

De lichte dagcrème is bedoeld om de werking van de talgklieren te stabiliseren en de huid te beschermen tegen irriterende factoren. Het is gebaseerd op de principes van de corneotherapie, wat betekent dat het zich richt op de behandeling van de diepe lagen van de huid door de barrièrelaag af te dichten en te regenereren. De corneotherapeutische formule van de crème reguleert de talgafscheiding, verzacht huidlaesies, versnelt de opname ervan en voorkomt post-inflammatoire verkleuring.

De verbazingwekkende actieve ingrediënten in deze crème zijn:

-Porseleinen bloem die de functionaliteit van de barrièrehuid herstelt, de microbiologie van de opperhuid reguleert en beschermt tegen kolonisatie door ziekteverwekkers.

-Pro-niacinamide + tulsi, een complex dat verantwoordelijk is voor het remmen van ontstekingsprocessen, het verminderen van roodheid van de huid, het voorkomen van de vorming van acne-laesies en het reguleren van de talgafscheiding.

-Weidesaffraan, d.w.z. gefermenteerde saffraanolie, biedt lichte lipiden die de huid comfort, voeding en antioxiderende bescherming bieden. Het is verrijkt met onverzadigde zuren en werkt tegen uitdroging en irritatie van de huid.

Deze crème werkt op vele niveaus en helpt de balans op het huidoppervlak te herstellen, wat op zijn beurt onvolkomenheden elimineert, de zichtbaarheid van de poriën vermindert en het oppervlak gladder maakt. Dit is een product gemaakt voor huidverzorging dat de werking van de talgklieren moet reguleren en moet beschermen tegen irriterende factoren.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer een kleine hoeveelheid crème in de gereinigde huid. Gebruik 's ochtends en 's avonds.

SAMENSTELLING

Aqua , Triheptanoïne, Cetearylalcohol, Squalaan, Isoamyllauraat, Arachidylalcohol, Glycerylstearaat, Theobroma Grandiflorum Zaadboter, Niacinamide, Propaandiol, Behenylalcohol, Arachidylglucoside, Shorea Stenoptera Zaadboter, Pseudozyma Epicola/Saower Zaadolie Fermentextractfiltraat, Gehydrogeneerde Groente Olie, Glycerine, Enteromorpha Compressa-extract, Gistextract, Silybum Marianum-fruitextract, Ocimum Sanctum-bladextract, Glucose, Acetyl Heptapeptide-4, Cydonia Oblonga-bladextract, Hydroxyacetofenon, Caprylylglycol, Natriumlevulinaat, Citroenzuur, Natriumanisaat, Parfum, 1 ,2-hexaandiol, kaliumsorbaat, sepioliet, curcumine, mica, titaniumdioxide, limoneen, linalool, hexylcinnamal, geraniol, cumarine, benzylsalicylaat.

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

113990
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903760206307

YOPE Skin Progress...

€ 7,80
group_work Toestemming voor cookies