Bielenda Chrono Age 24H Hydraterende Anti-rimpel gezichtscrème voor de dag 40+ 50 ml

€ 9,40
Inclusief belasting

Effective Smoothing Cream 50+ is een perfecte oplossing voor de huid die gespecialiseerde verzorging nodig heeft

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
10

Bielenda Chrono Age 24H Hydraterende Anti-rimpel gezichtscrème voor de dag 40+ 50 ml

Effective Smoothing Cream 50+ is een perfecte oplossing voor de huid die gespecialiseerde verzorging nodig heeft. Deze unieke crème is gemaakt voor de gezondheid en schoonheid van de rijpere huid.

Hoe het werkt?

-Reguleert de biologische klok van de huid: De crème bevat een epigenetisch antioxidantcomplex dat het vermogen heeft om de biologische klok van de huid te reguleren. Hierdoor helpt het het juiste ritme van de huidfunctie te herstellen en te behouden, wat belangrijk is voor de gezondheid en jeugdige uitstraling.

-Stimuleert DNA-reparatieprocessen: het antioxidantencomplex in de crème helpt de huid bij het repareren van beschadigd DNA, wat cruciaal is voor het behoud van de conditie en het uiterlijk ervan.

-Activeert het SIRT1-gen "Molecular Elixir of Youth": De crème beïnvloedt de activering van het SIRT1-gen, dat een belangrijke rol speelt in het huidverouderingsproces. Hierdoor helpt het de jeugdige uitstraling en elasticiteit van de huid te behouden.

-Reguleert de expressie van het PER1-gen: De crème beïnvloedt de expressie van het PER1-gen, wat helpt de huid aan te passen aan natuurlijke biologische cycli, wat zich op zijn beurt vertaalt in een gezonde en jeugdige uitstraling.

Smoothing Cream 50+ voldoet perfect aan de verwachtingen van de rijpere huid. Het heeft een gladmakend effect, hydrateert intensief, verbetert de elasticiteit en spanning van de huid en heeft bovendien een sterke antioxiderende werking. Het beschermt de huid tegen negatieve externe factoren, beperkt de impact van smogdeeltjes en gaat schadelijke stoffen tegen waar de huid de hele dag mee in aanraking komt. Door regelmatig gebruik van de crème kunt u uw huid in uitstekende conditie houden en genieten van de schoonheid ervan. Het is een ideale oplossing voor de huid die uitgebreide anti-verouderingsverzorging nodig heeft.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer de crème elke ochtend in de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. De crème trekt perfect in en is een ideale basis voor make-up. De kleur van de crème is het gevolg van het hoge gehalte aan natuurlijke ingrediënten en kan na verloop van tijd van kleur veranderen.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), capryl/caprinezuurtriglyceride, squalaan, Persea Gratissima ( Avocado ) olie, sorbitaansstearaat, Orbignya Oleifera (Babassu) zaadolie, glycerine, glycerylstearaat, cetearylalcohol, tocoferylacetaat, argania spinosa pitolie, euphorbia cerifera (candelilla )) Cera, glycine-sojasterolen, C10-18-triglyceriden, lecithine, Morus Alba ( White moerbeiboom) bladextract, Tamarindus Indica-extract, Ginkgo Biloba-bladextract, fytosterolen, bèta-sitosterol, methylsilanolmannuronaat, Coconut , 3-O-Ethyl Ascorbic Acid , Glycine Soja (Soja) Olie, Squaleen, Sorbityl Lauraat, Natriumstearoyl Glutamaat, Xanthaangom, Dinatrium EDTA, Ascorbyl Palmitaat, Tocoferol, Oryza Sativa (Rijst) Zetmeel, Lavandula Angustifolia Bloemenextract, Acacia Senegal Gom, Gehydrolyseerde Rhizobian Gom, Fenoxyethanol, benzylalcohol, ethylhexylglycerine, kaliumsorbaat, sorbinezuur, parfum (geur), linalool, limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114154
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169052591

Bielenda Chrono Age 24H...

€ 9,40
group_work Toestemming voor cookies