Bielenda Chrono Age 24H Regenererende Anti-rimpel gezichtscrème voor nacht 40+ 50 ml

€ 8,70
Inclusief belasting

Intensieve hydratatie, versteviging, verzachting en regulering van de biologische klok van de huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
7

Bielenda Chrono Age 24H Regenererende Anti-rimpel gezichtscrème voor nacht 40+ 50 ml

Een goed functionerende biologische klok van de huid is de sleutel tot het behouden van een mooi uiterlijk. Helaas verstoren veranderingen in de circadiane activiteit van de huid als gevolg van blootstelling aan kunstlicht, zonnestraling en chemicaliën in een vervuilde omgeving de natuurlijke circadiane cyclus van de huid, wat leidt tot celdegeneratie en vroegtijdige veroudering. Deskundigen van het Bielenda Wetenschappelijk Laboratorium hebben, in samenwerking met wetenschappers van het Jagiellonian University Medical College, Faculteit Farmacie, zorgvuldig ingrediënten geselecteerd met het potentieel om de natuurlijke biologische cyclus van de huid te reguleren en deze op vele niveaus te beschermen:

-Epidermaal niveau - Biopolymeer schild: De gepatenteerde biomimetische cosmetische basis creëert samen met actieve ingrediënten een microscopisch gaas op het huidoppervlak, waardoor de huid wordt beschermd tegen vaste smogdeeltjes die de huidcellen negatief kunnen beïnvloeden.

-Celniveau - Antioxidatie en chelatie: De actieve ingrediënten in de crème hebben een antioxiderende werking en neutraliseren reacties die leiden tot schade aan de huidcellen. Bovendien zijn ze in staat zware metalen te binden, waardoor ze de opperhuid niet kunnen bereiken.

-DNA-niveau - Epigenetische stimulatie: De crème bevat een origineel plantencomplex dat de biologische klokgenen van de huid reguleert, het SIRT1-levensduurgen activeert, de collageenproductie stimuleert door de expressie van de COL1A1- en COL1A2-genen te activeren, een antioxiderende werking heeft en fotoveroudering voorkomt. door UV-straling.

Regenererende epigenetische crème gaat de ontregeling van de biologische klokgenen van de huid tegen, waardoor de gevoeligheid van cellen voor beschadiging wordt verminderd. Door het synchroon te gebruiken met het natuurlijke nachtelijke huidregeneratieproces activeert het herstelactiviteiten op verschillende niveaus, herstelt het de natuurlijke lipidenlaag van de huid, stimuleert het de productie van collageen en gaat het de negatieve effecten van UV-straling tegen. Dankzij dit brengt regelmatig gebruik van deze crème vele voordelen met zich mee, waaronder intense hydratatie, versteviging, verzachting en regulering van de biologische klok van de huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer de crème elke avond in de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. De kleur van de crème is het gevolg van het hoge gehalte aan natuurlijke ingrediënten en kan na verloop van tijd van tint veranderen.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), Persea Gratissima ( Avocado ) olie, sorbitaansstearaat, squalaan, capryl/caprinezuurtriglyceride, glycerine, Orbignya Oleifera (Babassu) zaadolie, glycerylstearaat, cetearylalcohol, tocoferylacetaat, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Cera, glycinesoja Sterolen, lecithine, wortelstokextract van Curcuma Zedoaria, extract van Morus Alba ( White moerbeiboom), extract van Ginkgo Biloba-bladeren, bèta-sitosterol, methylsilanolmannuronaat, Coconut , 3-O-Ethyl Ascorbic Acid , dimethiconol, glycine-sojaolie (sojabonen), Squaleen, Sorbityl Lauraat, Natriumstearoyl Glutamaat, Xanthaangom, Citroenzuur, Dinatrium EDTA, Ascorbyl Palmitaat, Tocoferol, Lavandula Angustifolia Bloemenextract, Oryza Sativa (Rijst) Zetmeel, Acacia Senegal Gom, Gehydrolyseerde Rhizobian Gom, Fenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerine, Kaliumsorbaat, sorbinezuur, parfum (geur), linalool, limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114155
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169052607

Bielenda Chrono Age 24H...

€ 8,70
group_work Toestemming voor cookies