Floslek White & Beauty Gezichtscrème whitening verkleuringen 50 ml

€ 11,60
Inclusief belasting

De crème is een effectieve oplossing voor mensen die het uiterlijk van hun huid willen verbeteren en verkleuringen willen verwijderen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Laatste items in voorraad

Floslek White & Beauty Gezichtscrème whitening verkleuringen 50 ml

De ontkleuringsverlichtende crème is een geconcentreerde formule van een bleekcomplex, verrijkt met vochtinbrengende sheaboter en abrikozenolie. Deze crème is perfect om de huidtint te egaliseren en verkleuring te voorkomen. De lichte consistentie zorgt voor een gemakkelijke verdeling en snelle opname in de opperhuid. Dit product is speciaal gemaakt om een ongelijkmatige huidskleur, bruine vlekken en sproeten te verminderen. Het is ideaal voor mensen die last hebben van acneverkleuring en zonnevlekken die zichtbaar zijn op het gezicht, de halslijn, rug en handen. De crème tegen gezichtsverkleuringen kan ook onder make-up worden gebruikt.

De eigenschappen van de verkleuringsverlichtende crème zijn onder meer:

- Verlichte vlekken en verkleuringen.

- Helpt bij het verminderen van de hoeveelheid en intensiteit van vlekken en verkleuringen.

-De huid een mooie, gezonde kleur geven, wat volgens 93% van de gebruikers positieve resultaten opleverde.

De crème is een effectieve oplossing voor mensen die het uiterlijk van hun huid willen verbeteren, verkleuringen willen verwijderen en een gezondere, egalere huidskleur willen bereiken.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het preparaat op de huid aan en verdeel het gelijkmatig. Om zichtbare resultaten te bereiken, gebruikt u de gezichtsbleekcrème regelmatig tweemaal daags gedurende 4 weken.

SAMENSTELLING

Aqua , Paraffinum Liquidum, Glycerine, Glycerylstearaat, Cetearylalcohol, Ceteareth-20, Isopropylmyristaat, Butyrospermum Parkii-boter, Ethylhexylmethoxycinnamaat, PEG-100-stearaat, Butyleenglycol, Dimethicon, Arctostaphylos Uva Ursi-bladextract, Mitracarpus Scaber-extract, Tocoferylacetaat, Biotine, Carbomeer, Ethylhexylglycerine, Natriumbisulfiet, DMDM Hydantoïne, Iodopropynyl Butylcarbamaat, Fenoxyethanol, Citroenzuur, Parfum, Natriumhydroxide, Alfa-Isomethyl Ionon, Citronellol, Coumarin, Limoneen, Hydroxycitronellal, Linalool, BHT. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114488
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5905043001821

Floslek White & Beauty...

€ 11,60
group_work Toestemming voor cookies