Soraya Collageen + Argan anti-rimpel Hydraterende gezichtscrème Dag/nacht 50 ml

€ 5,00
Inclusief belasting

Geavanceerde antirimpelcrème, ideaal voor de dagelijkse gezichtsverzorging

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Soraya Collageen + Argan anti-rimpel Hydraterende gezichtscrème Dag/nacht 50 ml

"Soraya Collagen + Argan" is een geavanceerde antirimpelcrème, ideaal voor de dagelijkse gezichtsverzorging. Dankzij het gehalte aan omega-3- en omega-6-zuren voedt, versterkt en regenereert het de opperhuid perfect. Hyaluronzuur hydrateert de huid intensief, waardoor deze elasticiteit en een zijdezachte textuur krijgt. Bovendien verbetert vitamine E de lipidenbarrière van de huid.

De effecten van regelmatig gebruik zijn:

-Verbetering van de stevigheid van de huid,

-Aanzienlijke verbetering van de hydratatie,

-Verzachtende rimpels.

De crème is een uitgebreide formule die een schat aan voedingsstoffen, hydraterende en regenererende ingrediënten combineert om een gezond en jeugdig uiterlijk van de huid te garanderen. Perfect voor zowel overdag als 's nachts.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème elke ochtend en avond aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. Masseer zachtjes. De crème trekt snel in en is perfect als dagelijkse verzorging onder make-up en als beschermende crème in de winter.

SAMENSTELLING

Aqua , Ethylhexylstearaat, Isopropylpalmitaat, Glycerine, Cetearylalcohol, Glycerylstearaat, Macadamia Integrifolia-zaadolie, Glycerilstearaatcitraat, Butyrospermum Parkii-boter, Tocoferilacetaat, Allantoïne, Natriumhyaluronaat, Arganos Kernel-pitolie, Oplosbaar collageen, Propyleenglycol, Dimethicon , Natriumpolyacrylaat, Dinatrium-EDTA, Octadecyl Di-T-Butyl-4-Hydroxyhydrocinnamaat, Caprylylglycol, Natriumhydroxide, Fenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Parfum, Butylfenylmethylpropional, Linalool, Alpha Isomethyl Ionone, Citronellol, Eugenol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114572

Specifieke referenties

ean13
5901045063126

Soraya Collageen + Argan...

€ 5,00
group_work Toestemming voor cookies