Soraya Collageen + Ceramides voedende regenererende gezichtscrème Dag/nacht 50 ml

€ 5,90
Inclusief belasting

Huidreinigingsmelk is een uitstekende optie voor de rijpere huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Soraya Collageen + Ceramides voedende regenererende gezichtscrème Dag/nacht 50 ml

Huidreinigingsmelk is een uitstekende optie voor de rijpere huid. Dankzij de actieve ingrediënten van de hoogste kwaliteit verwijdert het effectief make-up en onzuiverheden, terwijl het een intensieve verzorging biedt. Na gebruik wordt de huid verfrist, gehydrateerd, glad en worden eventuele irritaties gekalmeerd. Dit product verbetert het algehele uiterlijk van de huid en bereidt deze perfect voor op de volgende stappen in de verzorging.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème elke ochtend en avond aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. Masseer zachtjes. De crème trekt snel in en is perfect als dagelijkse verzorging onder make-up en als beschermende crème in de winter.

SAMENSTELLING

Aqua , Paraffinum Liquidum, Ethylhexylstearaat, Glycerine, Butyrospermum Parkii-boter, Isopropylpalmitaat, Polyglyceryl-3-diisostearaat, Macadamia Integrifolia-zaadolie, Tocoferylacetaat, Allantoïne, Ceramide NP, Ceramide AP, Cholesterol, Fytosfingosine, Oplosbaar collageen, Ceramide EOP, Propyleen G lycol, Magnesium , cetyl PEG/PPG-10/1 dimethicon, aluminium/magnesiumhydroxidestearaat, Cera Microcristallina, gehydrogeneerde ricinusolie, paraffine, dinatrium-EDTA, octadecyl di-T-butyl-4-hydroxyhydrocinnamaat, caprylylglycol, natriumlauroyllactylaat , Natriumhydroxide, Fenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Parfum, Linalool, Alpha Isomethyl Ionone, Citronellol, Eugenol De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

114573

Specifieke referenties

ean13
5901045063133

Soraya Collageen +...

€ 5,90
group_work Toestemming voor cookies