Bielenda Bakuchiol Anti-rimpel liftende gezichtscrème 50+ voor dag en nacht 50 ml

€ 6,30
Inclusief belasting

De huid wordt gladder, steviger, perfect gehydrateerd en rimpels en verkleuringen worden minder zichtbaar.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Bielenda Bakuchiol Anti-rimpel liftende gezichtscrème 50+ voor dag en nacht 50 ml

BAKUCHIOL BioRetinol Effect 50+ liftende crème, bedoeld voor gebruik zowel overdag als 's nachts, is een unieke formule gebaseerd op de rijkdom aan natuurlijke plantenextracten. Deze crème, verpakt in een ecologische glazen pot, is een krachtige dosis natuurkracht en perfect verzorgend voor de veeleisende, rijpe huid. Het innovatieve recept is voornamelijk gebaseerd op waardevol rozenhydrolaat, ter vervanging van gewoon water. Het heeft een hydraterende, verstevigende en gladmakende werking en richt zich voor meer dan 80% op rimpelvermindering. De crème bevat maar liefst 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen die waarde hechten aan een natuurlijke benadering van huidverzorging. De crème verstevigt en verstevigt de veeleisende, rijpe huid perfect en biedt een intens hydraterende verzorging. Het verbetert de elasticiteit, vermindert de zichtbaarheid van rimpels, ondersteunt de regeneratie van de huid, vermindert verkleuringen, egaliseert de huidtint en herstelt de glans en glans van de huid. De natuurlijke geur van rozenwater maakt de verzorging nog aangenamer. Na regelmatig gebruik wordt de huid gladder, steviger, perfect gehydrateerd en worden rimpels en verkleuringen minder zichtbaar.

NATUURLIJKE ACTIE:

-97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

-3% zorgt voor duurzaamheid en gebruiksgemak

-Natuurlijke geur van rozenwater

ACTIEVE INGREDIËNTEN:

- BAKUCHIOL: Een sterke antioxidant, stimuleert de celvernieuwing van de huid, maakt rimpels glad, verstevigt en regenereert de opperhuid.

-GINKGO BILOBA: Verbetert de stevigheid en kleur van de huid, stimuleert de productie van hyaluronzuur en zorgt voor hydratatie en elasticiteit.

- PRICKIA VIJGOLIE: Rijk aan Omega 6 en 9 zuren en vitamine E, verstevigt, verzacht, vermindert rimpels, verbetert de huiddichtheid, elasticiteit en spanning.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op de gereinigde huid en met cirkelvormige bewegingen inmasseren. Aanbrengen op gezicht, hals en decolleté.

SAMENSTELLING

Rosa damascena water , aqua (water), propaandiol, argania spinosa kernelolie, capryl/caprinetriglyceride, squalaan, cocos nucifera ( coconut ) olie, cetearylalcohol, glycerylstearaat, polyglyceryl-6 stearaat, glycerine, tocoferylacetaat, bakuchiol, ginkgo bilobabladextract, opuntia ficus - indica zaadolie, ceramide np, allantoïne, persea gratissima ( avocado ) olie, plukenetia volubilis zaadolie, olea europa ( olive ) fruitolie, plantaardige olie, polyglyceryl-6 behenaat, polyglyceryl-10 lauraat, tocoferol , beta-sitosterol, squaleen, ascorbylpalmitaat, glycine soja (soja)olie, propyleenglycol, xanthaangom, citroenzuur, dinatriumedta, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, benzylalcohol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114546

Specifieke referenties

ean13
5902169042523

Bielenda Bakuchiol...

€ 6,30
group_work Toestemming voor cookies