• -50%
  • outlet
  • 50%

Veoli Botanica Overnight BHA Treatment vermindert imperfecties Nachtgezichtscrème 50 ml(31-05-2024)

€ 21,00
€ 42,00
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 25,20

Verkleint en reinigt de poriën, intensiveert het genezingsproces van puistjes en irritaties

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

Veoli Botanica Overnight BHA Treatment vermindert imperfecties Nachtgezichtscrème 50 ml

Nachtcrème vermindert imperfecties met salicylzuur BHA 5 %, actief groene thee-extract met EGCG en squalaan bevat 96,60% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

VOORDELEN EN EFFECTEN

-Onmiddellijk: start het proces van het verminderen van onvolkomenheden, het verzachten en zachtjes verhelderen van de huid.

-Na 1 week: Vernauwing en reiniging van de poriën, intensivering van het genezingsproces van puistjes en irritaties.

-Na 4 weken: verzachting van de huidtextuur, verlichting van verkleuringen, normalisatie van de talgafscheiding, vermindering van onvolkomenheden.

Voor de huid met imperfecties is de nacht niet alleen een tijd om uit te rusten en te regenereren, ale ook om haar voldoende te voeden dankzij waardevolle actieve ingrediënten. Het is gemaakt om onvolkomenheden effectief te verminderen, de huidporiën te reinigen en verkleuringen als gevolg van onvolkomenheden te verlichten. Een van de belangrijkste ingrediënten van de crème is salicylzuur (BHA) met een concentratie van 1,5%, essentieel bij de verzorging van de huid die gevoelig is voor onvolkomenheden en mee-eters. Dit zuur vermindert effectief problematische huidveranderingen, waardoor het een mat uiterlijk krijgt en roodheid vermindert. Liposomaal groene thee-extract, gestandaardiseerd om polyfenolen met EGCG in een concentratie van 1% te bevatten, vermindert zichtbaar roodheid en verkleuring na acne en minimaliseert het risico dat ze optreden. Bovendien beïnvloedt de aanwezigheid van ALPAFLOR® ALP®-SEBUM in een concentratie van 2% – een organisch prebioticum uit alpenwilgenkruid, de normalisatie van de talgafscheiding en het huidmicrobioom, waardoor de zichtbaarheid van de poriën wordt verminderd, en Centella Asiatica-extract in een concentratie van 1 % beperkt en verzacht huidlaesies, terwijl het huidregeneratieproces wordt ondersteund. Dankzij het gebruik van innovatieve liposoomdragertechnologie dringen de actieve ingrediënten in de crème diep door in de huidlagen, wat onmiddellijk resultaat oplevert. Een van de belangrijkste actieve ingrediënten die via dragers de diepe lagen van de dermis bereikt, is groene thee-extract, gestandaardiseerd op de aanwezigheid van polyfenolen, waarvan EGCG de belangrijkste is. Dit polyfenol dringt diep door in de huid, verzacht irritaties, elimineert roodheid en helpt ook de huidtint, stevigheid en elasticiteit te verbeteren. De crème wordt aanbevolen voor de verzorging van acne, vette en gecombineerde huid. Voor de huid met imperfecties is de nacht niet alleen een tijd voor regeneratie, maar ook een periode waarin de huid de juiste voeding krijgt dankzij rijke actieve ingrediënten.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème iedere avond aan op gezicht en hals. Verdeel met uw vingertoppen, vermijd het gebied rond de ogen en masseer zachtjes in met cirkelvormige bewegingen.

SAMENSTELLING

Aquapropaandiol squalancetearylglucosidesorbitanolivaat (plantaardig) magnesium (plantaardig)glycerincentella asiatica-extractepilobium fleischeri-extract/blad-/steelextract citroenzuurbutyleenglycolcamellia sinensis bladpoedercafeïneelekhinepentyleenglycol (plantaardig)tocoferol (plantaardig) fytinezurennatriumhydroxide natriumcitratexanthan gom dehydroazijnzuur benzylalcoholnatrium Kaliumsorbaatbenzoaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114658
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5904555695047

Veoli Botanica Overnight...

€ 42,00 € 21,00
group_work Toestemming voor cookies