Farmona Professional UNIQUE SKIN Actief versterkende Nachtgezichtscrème met Bioretinol 50 ml

€ 8,49
Inclusief belasting

Deze crème is een uitgebreid antwoord op de behoeften van de huid gedurende de nacht en levert zichtbare resultaten op in de vorm van een versterkte, elastische en gezondere huid.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Farmona Professional UNIQUE SKIN Actief versterkende Nachtgezichtscrème met Bioretinol 50 ml

Actief versterkende nachtcrème met bioretinol is gemaakt voor alle huidtypes die versterking van de beschermende barrière van de opperhuid nodig hebben, vooral in het geval van een dunne, gevoelige, vasculaire en geïrriteerde huid. De werking van deze crème vertaalt zich in een aantal voordelen, zoals het versterken en elastisch maken van de huid, het verzachten van irritaties en het voeden van de hydrolipidenbeschermende laag van de opperhuid. Bovendien verbetert de crème de conditie van de huid zichtbaar.

Actieve ingrediënten die deelnemen aan dit uitgebreide zorgproces zijn onder meer:

-Bioretinol – Bakuchiol: Een natuurlijk alternatief voor retinol, ondersteunt de regeneratie van de huid.

-Beschermend en verzachtend complex: Bevat ingrediënten die beschermen en kalmeren, waardoor de beschermende barrière van de huid wordt versterkt.

-Troxerutine: een stof die irritatie helpt verminderen.

-Kastanje-extract: Het heeft een verzachtende werking en ondersteunt de conditie van de bloedvaten.

-Shea Butter: Hydrateert en beschermt de huid.

-Zoete amandelolie: rijk aan voedingsstoffen, draagt bij aan de huidverzorging.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng 's ochtends en 's avonds een kleine hoeveelheid crème gelijkmatig aan op het gezicht, de hals, het decolleté en de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), polysorbaat 60, cetearylalcohol, glycerine, ethylhexylstearaat, butyrospermum parkii (shea) boter, methylpropaandiol, fenoxyethanol, caprylylglycol, capryl-/caprinezuurtriglyceride, aqua (water), lecithine, sorbitol, Panthenol , glucose, trilaureth- 4 fosfaat, propyleenglycol, aesculus hippocastanum ( Chestnut ) zaadextract, troxerutine, foliumzuur, hesperidine methylchalcon, natriumhyaluronaat, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, natriumpalmitoylproline Ly) bloemenextract, glycerilstearaat, cetylalcohol, isostearylisostearaat, Prunus Amygdalus Dulcis ( Sweet Almond ) olie, dimethicon, tocoferylacetaat, bakuchiol, Aloe Juice , kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, citroenzuur, parfum (geur), acrylaten / C10-30 alkylacrylaat-crosspolymeer, dinatrium-EDTA, natriumhydroxide. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114628
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900117981221

Farmona Professional UNIQUE...

€ 8,49
group_work Toestemming voor cookies