Eveline Organic Collageen Liftende Gezichtscrème die het gezicht ovaal modelleert 50 ml

€ 4,60
Inclusief belasting

De crème is een perfecte oplossing voor mensen die de rijpere huid effectief willen verzorgen en de stevigheid, elasticiteit en een gezond uiterlijk willen herstellen.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Eveline Organic Collageen Liftende Gezichtscrème die het gezicht ovaal modelleert 50 ml

Eveline Organic Collagen Lifting Face Oval Modeling Cream is een geavanceerd product voor de verzorging van de rijpere huid. Het werkt intensief en levert een geconcentreerde dosis natuurlijke ingrediënten die de huid revitaliseren en haar gezonde uitstraling ondersteunen. De formule van deze liftende crème is zorgvuldig ontwikkeld om uitgebreide verzorging te bieden. Plantencollageen, ginseng, jojoba-olie, tarweproteïne, olijf- en plantenstamcellen zijn de belangrijkste ingrediënten die een verjongend effect hebben, het gezicht ovaal vormen en de elasticiteit van de huid verbeteren. De crème hydrateert en voedt de huid intensief en voorkomt uitdroging. De rijke consistentie maakt de huid glad en de zichtbaarheid van rimpels wordt verminderd. Het werkt volledig en 98% natuurlijke ingrediënten benadrukken het natuurlijke karakter van het product. Eveline Organic Collagen Lifting Face Oval Modeling Cream is een perfecte oplossing voor mensen die effectief voor de rijpere huid willen zorgen en de stevigheid, elasticiteit en een gezond uiterlijk willen herstellen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème elke ochtend en avond aan op de gereinigde huid van gezicht en hals, perfect als make-upbasis.

SAMENSTELLING

Aqua ( water ), Butyrospermum Parkii-boter, glycerine, cetearylalcohol, glycerylstearaten, Helianthus Annuus-zaadolie, glycerylstearaatcitraat, isopropylpalmitaat, Theobroma Cacao-zaadboter, Olea Europaea-fruitolie, Simmondsia Chinensis-zaadolie, Panax Ginseng-wortelextract, Acacia Seyalgomextract, gehydrolyseerd tarwe-eiwit, collageen, gehydrolyseerd elastine, allantoïne, Panthenol , acetylhexapeptide-8, tocoferilacetaat, gardenia jasminoides merist celcultuur, glycerilcaprylaat, hydroxycetofenon, ethylhexylon, ethylhexylon in, fenoxyethanol, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, parfum (geur), Natriumpolyacrylaat, Propaandiol, Caprylylglycol, Xanthaangom, Citroenzuur, Bht, Dinatrium Edta, Alfa-isomethylionon, Benzylsalicylaat, Hexylcinnamal, Benzylbenzoaat, Citronellol, Limoneen, Linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114922

Specifieke referenties

ean13
5903416035343

Eveline Organic Collageen...

€ 4,60
group_work Toestemming voor cookies