Eveline Organic Olive Sterk voedende verjongende gezichtscrème 50 ml

€ 4,60
Inclusief belasting

Sterk voedende verjongende crème is een revolutionaire formule gemaakt voor effectieve verzorging van de rijpere huid, inclusief de gevoelige huid.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Eveline Organic Olive Sterk voedende verjongende gezichtscrème 50 ml

Sterk voedende verjongende crème Organic Olive is een revolutionaire formule gemaakt voor effectieve verzorging van de rijpere huid, inclusief de gevoelige huid. Het bevat een complex van actieve ingrediënten zoals sheaboter en olijfolie, argan, avocado, majadamia, frambozenzaad, camelia en jojoba-olie. Deze natuurlijke ingrediënten helpen de stevigheid en elasticiteit van de huid te verbeteren en rimpels te verminderen, terwijl de vorming van nieuwe wordt voorkomen. De crème zorgt voor een diepe hydratatie en voeding van de huid, waardoor de natuurlijke beschermende barrière wordt versterkt. Bovendien verzacht het de symptomen van irritatie, waardoor de conditie van de huid globaal wordt verbeterd. De formule van de crème is samengesteld uit natuurlijke, gecertificeerde ingrediënten van plantaardige oorsprong, waardoor deze zelfs geschikt is voor de gevoelige huid. Het is een zachte, maar effectieve oplossing voor de verzorging van de rijpere huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème elke ochtend en avond aan op de gereinigde huid van gezicht en hals, perfect als make-upbasis.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), Butyrospermum Parkii-boter, glycerine, cetearylalcohol, glycerylstearaten, Helianthus Annuus-zaadolie, glycerylstearaatcitraat, isopropylpalmitaat, Argania Spinosa-pitolie, Macadamia Ternifolia-zaadolie, Olea Europaea-fruitolie, Persea Gratissima-olie, Camellia Japonica Zaadolie, Simmondsia Chinensis Zaadolie, Rubus Idaeus Zaadolie, Natriumhyaluronaat, Tocoferilacetaat, Allantoïne, Panthenol , Ceramide, bijv. Ceramide AP, Ceramide EOP, Fytoskingosine, Natriumpolyacrylaat, Glycerylcaprylaat, Hydroxyaceton, fenoxyt, thenoxyte Hanol, Ethylhexylglycerine, Parfum (geur), natriumlauroyllactylaat, cholesterol, xanthaangom, carbomeer, citroenzuur, dinatrium-EDTA, BHT, alfa-isomethylionon, geraniol, linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114924
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903416035329

Eveline Organic Olive Sterk...

€ 4,60
group_work Toestemming voor cookies