Eveline Vitamine C 3x Action Verhelderende en verzachtende Dag- en nachtgezichtscrème 50 ml

€ 5,90
Inclusief belasting

De gezichtscrème uit de Vitamin C 3x Action lijn is een uniek product gemaakt voor de huid die verlichting en kalmering wil.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
6

Eveline Vitamine C 3x Action Verhelderende en verzachtende Dag- en nachtgezichtscrème 50 ml

De Vitamine C 3x Action gezichtscrème is een uniek product gemaakt voor de huid die verlichting en kalmering wil. Het gebruik van deze crème maakt een snelle en effectieve toediening van essentiële voedingsstoffen mogelijk, waardoor het gezonde uiterlijk van de huid wordt bevorderd en vroegtijdige veroudering wordt voorkomen. Het product is rijk aan 3 vormen van vitamine C, resveratrol en arbutine, hydrateert en onderhoudt een optimale hydratatie van de huid, waardoor de conditie ervan verbetert. De crème vermindert verkleuringen, egaliseert de huidtint, verzacht irritaties en remt de vorming van onvolkomenheden. Het is een verhelderende en verzachtende oplossing voor dagelijks gebruik die de huid een gezonde glans en egale kleur geeft.

Voordelen:

-Het heeft een verhelderend effect

-Verzacht irritaties

-Verzacht en voedt

-Perfect hydrateert

-Voegt glans toe aan de huid

-Verenigt de kleur

- Geschikt voor dag en nacht

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème aan op uw gezicht, hals en decolleté.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), capryl-/caprinezuurtriglyceride, butyrospermum parkii-boter, cetylalcohol, glycerylstearaten, glycerine, myristylmyristaat, dinatriumcetearylsulfosuccinaat, Mangifera Indica-zaadboter, Helianthus Annuus-zaadwas, Olea Europaea-fruitolie, betaïne, ascorbyltetraisopalmitaat, ascorbyl Palmitaat, ascorbylglucoside, resveratrol, arbutine, tocoferylacetaat, tripelargonine, acacia-senegalgom, xanthaangom, hydroxypropylcyclodextrine, lecithine, glutathion, lijnzaadzuur, cyclodextrine, polydextrose, fenoxyethanol, hydroxyacetofenon, ethylhexylglycerine, parfum (Fragran) ce), Cl 19140 , Benzylsalicylaat, Citronellol, Limoneen, Hexyl Cinnamal, Linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114937
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903416053354

Eveline Vitamine C 3x...

€ 5,90
group_work Toestemming voor cookies