Eveline Magic Lift Krio Therapy Cream - gezichtsmasker dat de huid sterk verstevigt 50 ml

€ 8,00
Inclusief belasting

Vermindert rimpels en lijntjes

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
6

Eveline Magic Lift Krio Therapy Cream - gezichtsmasker dat de huid sterk verstevigt 50 ml

Het crèmemasker uit de Magic Lift-lijn is een innovatief product geïnspireerd op de populaire cryotherapie. De unieke retinICE™-formule maakt gebruik van het regeneratieve effect van kou en verjongt en revitaliseert de huid. Actieve ingrediënten liften de huid diep en zorgen voor intense hydratatie en voeding. Argireline, niacinamide, retinol en stamcellen verminderen effectief rimpels, remmen het verouderingsproces en regenereren de huid diep, waardoor de hydrolipidenbarrière wordt versterkt. Het crèmemasker egaliseert bovendien de huidskleur, geeft stevigheid en vormt het gezicht ovaal. Na het eerste gebruik van de cosmetica voelt u dat het een pijnloze jeugdinjectie is!

Voordelen:

-Koelformule

-Het heeft een verjongende werking

-Revitaliseert de huid

-Vermindert rimpels en lijntjes

-Maakt elasticiteit en voedt

-Vermindert de zichtbaarheid van de onderkin

- Geschikt voor dag en nacht

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de cosmetica aan op uw hals, gezicht en decolleté. Voor dag- en nachtgebruik. Overdag gebruiken in combinatie met een crème met hoge SPF .

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), glycerine, propaandiol, coco-caprylaat, capryl/caprinezuurtriglyceride, niacinamide, malus domestica fruitcelcultuurextract, retinylpalmitaat, acetylhexapeptide-8, tocoferol, tocoferylacetaat, lecithine, mentyllactaat, menthol, fenoxyethanol, hydroxyacetofenon , Ethylhexylglycerine, caprylylglycol, acrylaten/C10-30 alkylacrylaat kruispolymeer, polyacrylaat kruispolymeer-6, xanthaangom, parfum (geur), C13-14 isoalkaan, polyacrylamide, PPG-26-buteth-26, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, Aminomethylpropanol, Laureth-7, T-Butylalcohol, Dinatrium-EDTA, Benzylsalicylaat, Limoneen, Hydroxycitronellal, Linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114939
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903416039372

Eveline Magic Lift Krio...

€ 8,00
group_work Toestemming voor cookies