L'oreal Revitalift Laser Pressed- Cream Rimpelverminderende gezichtscrème voor de nacht 50 ml

€ 19,80
Inclusief belasting

Nachtcrème met retinol en niacinamide is een uniek product gemaakt voor dagelijks gebruik, geschikt voor verschillende huidtypes.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Laatste items in voorraad

L'oreal Revitalift Laser Pressed- Cream Rimpelverminderende gezichtscrème voor de nacht 50 ml

Nachtcrème met retinol en niacinamide is een uniek product gemaakt voor dagelijks gebruik, geschikt voor verschillende huidtypes. De diep hydraterende en voedende formule ondersteunt de natuurlijke beschermlaag van de huid, waardoor de verschijning van nieuwe rimpels effectief wordt verminderd.

Belangrijkste eigenschappen:

-Stimuleert de regeneratie van de opperhuid.

-Zorgt voor een langdurig hydraterend effect.

-Het heeft een lichte formule die snel wordt opgenomen.

-Vermindert de zichtbaarheid van rimpels.

- Geschikt voor alle huidtypes.

-Handige airless verpakking.

-Geslaagd voor dermatologische tests.

L'Oréal Paris nachtcrème bevat ingrediënten die de huid intensief hydrateren en voeden, waardoor deze perfect glad en aangenaam aanvoelt. Dankzij de lichte consistentie trekt het snel in, waardoor er geen plakkerige of vettige laag op het gezicht achterblijft. Retinol vertraagt effectief het verouderingsproces van de huid en voorkomt het ontstaan van rimpels, terwijl niacinamide de teint verheldert en verkleuringen en donkere kringen onder de ogen elimineert. De formule is verrijkt met hyaluronzuur, dat beschermt tegen uitdroging van de huid, en olie, die de reconstructie van de lipidenlaag ondersteunt en de huid diep voedt. Geef uw huid uitgebreide regeneratie en vernieuwing terwijl u slaapt met deze geavanceerde nachtcrème.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik 's avonds. Breng één portie aan op het gezicht, vermijd het gebied rond de ogen. Verdeel het tweede deel over uw nek en decolleté. Gebruik 's ochtends een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30.

Week 1: Tweemaal per week 's avonds gebruiken.

Week 2: Om de dag 's avonds gebruiken.

Week 3: Gebruik elke dag 's avonds, afhankelijk van uw huidtolerantie.

SAMENSTELLING

Aqua / Water , Butyleenglycol, Glycerine, Niacinamide, Isononyl Isononanoaat, Glycine Sojaolie/Sojaolie, Aluminiumzetmeeloctenylsuccinaat, Capryl/Caprinetriglyceride, Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamaat, Natriumhyaluronaat, Trinatriumethyleendiaminedisuccinaat, Panthenol , retinol, retinylpalmitaat, acrylaten / Beheneth-25-methacrylaatcopolymeer, hydroxyethylcellulose, polyglyceryl-3-methylglucosedistearaat, natriumpolyacrylaat, sorbitanlauraat, tocoferol, dimethicon, benzylalcohol, citronellol, isoeu-genol, limoneen, linalool, caprylyl Glycol, chloorfenesine, fenoxyethanol, parfum / geur (FIL Z291023/1). De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115361
just a few left

Specifieke referenties

ean13
3600524025694

L'oreal Revitalift Laser...

€ 19,80
group_work Toestemming voor cookies