Nivea Cellular Expert Lift Anti-Aging Cadeauset Daggezichtscrème SP30 50ML+ Nachtgezichtscrème 50 ml

€ 26,70
Inclusief belasting

NIVEA CELLULAR EXPERT LIFT Dag- en Nachtset is een uitgebreide verzorging die zich richt op diepe effecten op de huidstructuur en actieve ingrediënten biedt om de jeugdige uitstraling te ondersteunen.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Nivea Cellular Expert Lift Anti-Aging Cadeauset Daggezichtscrème SP30 50ML+ Nachtgezichtscrème 50 ml

De NIVEA CELLULAR EXPERT LIFT Dag- en Nachtset is een allesomvattende oplossing die een combinatie bevat van krachtige anti-verouderingsingrediënten die diep op cellulair niveau inwerken om de huid er jonger uit te laten zien. Pure Bakuchiol, een nieuwe generatie anti-aging actief ingrediënt van NIVEA, ondersteunt processen die de collageenproductie in huidcellen stimuleren, slechts 4 uur na het aanbrengen*. Dit helpt de huiddichtheid* te herstellen. Bovendien biedt micro- en macromoleculair hyaluronzuur, bekend om hun hydraterende en gladmakende eigenschappen, twee soorten hyaluronzuur, die rimpels helpen verminderen. (*Getest op huidcellen)

Voordelen:

-Werkt diep op cellulair niveau, waardoor de huid er jonger uitziet: de geavanceerde formule dringt door in de huidstructuur en stimuleert regeneratieve processen.

-Vermindert rimpels: Pure Bakuchiol en hyaluronzuur werken synergetisch samen om de verschijning van rimpels effectief te verminderen.

-Verbetert de gezichtscontour: het product helpt de stevigheid van de huid te behouden, wat bijdraagt aan het verbeteren van de algehele gezichtscontour.

-De huid is merkbaar gladder en elastischer: Hyaluronzuur hydrateert en verzacht, waardoor de huid elastischer en zachter aanvoelt.

HOE TE GEBRUIKEN

Dagcrème: Iedere ochtend aanbrengen op de grondig gereinigde huid van gezicht en hals. Vermijd het gebied rond de ogen. Masseer zachtjes in de huid met cirkelvormige bewegingen, beginnend bij de nek en naar boven toe werkend.

Nachtcrème: Iedere avond aanbrengen op de grondig gereinigde huid van gezicht en hals. Vermijd het gebied rond de ogen. Masseer zachtjes in de huid met cirkelvormige bewegingen, beginnend bij de nek en naar boven toe werkend.

SAMENSTELLING

NIVEA CELLULAR EXPERT LIFT ANTI-AGE DAGCRÈME SPF 30: Aqua , Glycerine, Methylpropaandiol, Tapiocazetmeel, Ethylhexylsalicylaat, Butylmethoxydibenzoylmethaan, Dicaprylylcarbonaat, Bis-Ethylhexyloxyfenol Methoxyfenyltriazine, Cetearylalcohol, Ethylhexylstearaat, Fenylbenzimidazolsulfonzuur, Ethylhexyltriazon, Glycerylstearaat, Behenylalcohol, Triisostearine, Bakuchiol, Creatine, 1-Methylhydantoïne-2-imide, Natriumhyaluronaat, Tocoferol, Natriumstearoylglutamaat, Ethylhexylglycerine, 1,2-Hexaandiol, Xanthaangom, Trinatrium-EDTA, Natriumhydroxide, Natriumchloride, Fenoxyethan ol, natriumsulfaat, parfum, CI 15985, CI 16035

NIVEA CELLULAR EXPERT LIFT ANTI-AGE NACHTCRÈME: Aqua, glycerine, Butyrospermum Parkii-boter, Ricinus Communis-zaadolie, cetearylalcohol, methylpropaandiol, gehydrogeneerde coco-glyceriden, glycerylstearaat, glycerylstearaatcitraat, bakuchiol, natriumhyaluronaat, Panthenol , pantolacton, creatine , 1-Methylhydantoïne-2-imide, Ethylhexylglycerine, Caprylylglycol, Xanthaangom, Natriumhydroxide, Citroenzuur, Natriumsulfaat, Natriumchloride, Fenoxyethanol, Parfum, CI 15985, CI 47005 De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

115370

Specifieke referenties

ean13
5900017087528

Nivea Cellular Expert Lift...

€ 26,70
group_work Toestemming voor cookies