Ziaja Antirimpelcrème voor de rijpe huid Co-enzym Q10 en Retinol 50 ml

€ 2,90
Inclusief belasting

Vermindert de eerste symptomen van huidveroudering

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Ziaja Antirimpelcrème voor de rijpe huid Co-enzym Q10 en Retinol 50 ml

Vette crème met anti-aging eigenschappen met 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Bevat rode klaverextract, co-enzym Q10 en retinylpalmitaat.

Actie:

-Vermindert de eerste tekenen van huidveroudering: Actieve ingrediënten helpen zichtbare tekenen van veroudering, zoals fijne lijntjes en rimpels, te verminderen.

-Versnelt de nachtregeneratie: De crème werkt intensief tijdens de nachtregeneratie van de huid en ondersteunt reparatieprocessen en celvernieuwing.

-Verzacht rimpels: Ingrediënten zoals co-enzym Q10 en retinylpalmitaat werken in op rimpels en helpen de elasticiteit van de huid glad te maken en te verbeteren.

-Voedt, hydrateert en maakt de opperhuid actief: voedingsstoffen en vochtinbrengende crèmes ondersteunen het behoud van het juiste hydratatieniveau en bieden ook voedingsstoffen die nodig zijn voor een gezond uiterlijk van de huid.

Ingrediënten:

-Rode klaverextract: heeft antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen, helpt de huidbalans te behouden.

-Co-enzym Q10: Is een krachtige antioxidant, ondersteunt de cellulaire energieproductie en beschermt de huid tegen oxidatieve stress.

-Retinylpalmitaat (provitamine A): Het is een actief ingrediënt dat de regeneratie van de huid ondersteunt en de stevigheid en elasticiteit verbetert.

Deze vette crème kan een effectieve aanvulling zijn op uw huidverzorgingsroutine, vooral als nachtelijke anti-verouderingsbehandeling.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid crème aan op de huid en dep zachtjes.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), cetearyl ethylhexanoaat, glycerine, diisostearoyl polyglyceryl-3 dimeer dilinoleaat, dimethicon, propyleenglycol, trifolium pratense (klaver) bloemenextract, Panthenol , tocoferylacetaat, lecithine, ubiquinon, retinylpalmitaat, Cera Alba (bijenwas), Magnesium , Gehydrogeneerde ricinusolie, natriumbenzoaat, parfum (geur), hexylkaneel, alfa-isomethylionon, linalool, limoneen, citronellol, citroenzuur. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115487
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901887007906

Ziaja Antirimpelcrème voor...

€ 2,90
group_work Toestemming voor cookies