Sylveco lichte berkencrème 50 ml

€ 12,80
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Berkenschorsextract stimuleert de synthese van elastische vezels in onze huid, terwijl xylitol de juiste hyaluronzuurconcentratie in de huid handhaaft, water bindt en de groei van nieuwe cellen stimuleert. In een lichte berkencrème zorgt deze unieke combinatie van ingrediënten met een sterk hydraterende en verstevigende werking ervoor dat de droge, vochtarme of vermoeide huid weer zacht en glad wordt.

strong Hypoallergene lichte berkencrème is bedoeld voor de dagelijkse verzorging van alle huidtypes die regeneratie nodig hebben. Het bevat extract van berkenschors , dat dankzij de eigenschappen van het stimuleren van de synthese van collageen en elastine de elasticiteit van de huid verhoogt en het verouderingsproces effectief vertraagt. De crème maakt gebruik van een combinatie van aloë-extract en xylitol met een extreem hydraterende en verzachtende werking. Natuurlijke plantaardige oliën en karitéboter herstellen de water-lipidenlaag en zorgen in combinatie met allantoïne voor een snelle verlichting van de huid. De toevoeging van vitamine E beschermt het tegen de negatieve invloed van de omgeving. Zeepkruidextract , dat saponinen bevat, vergemakkelijkt de penetratie van actieve ingrediënten dieper in de huid. De crème kan gebruikt worden onder make-up en rond vermoeide ogen.
INDICATIES: voor de verzorging van een vochtarme, droge, vermoeide huid die is blootgesteld aan schadelijke factoren (zon, tabaksrook).

's Nachts of in de winter, voor een betrouwbaardere bescherming en snelle regeneratie, is het ook goed om berkencrème te gebruiken

64880

Specifieke referenties

ean13
5907502687188

Sylveco lichte berkencrème...

€ 12,80
group_work Toestemming voor cookies