L'Biotica professionele voetzaag met minivijlen 1 stuk

€ 8,30
Inclusief belasting

Een voetrasp met nauwkeurige minivijlen is een professioneel apparaat voor het uitvoeren van pedicure thuis

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

L'Biotica professionele Traka voor voeten met minivijlen, 1 stuk

Een voetrasp met nauwkeurige minivijlen is een professioneel apparaat voor het uitvoeren van pedicure thuis. Hier zijn de belangrijkste kenmerken en voordelen van het gebruik ervan:

-Onmiddellijke werking: De rasp is een effectief hulpmiddel voor het verwijderen van eelt en dode huidcellen van de voeten. Hierdoor krijgt u gladde en goed verzorgde voeten.

-Innovatieve technologie: Minivijlen die op raspen worden geplaatst, zijn ontworpen om eelt en dode huidcellen effectief te verwijderen, terwijl het risico op irritatie wordt geminimaliseerd.

-Ergonomische vorm: De rasp heeft een ergonomische vorm die perfect in de hand ligt. Dit maakt het gemakkelijk en handig in gebruik en zorgt voor nauwkeurig en effectief slijpen.

-Gebruiksgemak: De rasp is voorzien van een opvangbak voor de verwijderde schil, waardoor hij hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken is. U kunt het gebruiken waar het u uitkomt, zodat u verzekerd bent van een comfortabele voetverzorging.

Met een voetrasp kunt u uw voeten comfortabel vanuit uw eigen huis verzorgen en professionele resultaten behalen.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik voordat u gaat baden of uw voeten nat maakt. Voeten moeten droog zijn. Gebruik de raspzijde om eelt en eelt veilig te verwijderen. Druk de metalen rasp voorzichtig op het huidoppervlak, op de plaats van verdikkingen en eelt. Beweeg mini langzaam heen i do weer langs de verharde huid. Maak langzame bewegingen en controleer ondertussen de effecten. Stop met schuren als er een gezonde huid verschijnt of het eelt is verwijderd. Te lang schuren kan leiden tot irritatie en pijn. Na gebruik de container leegmaken, de rasp afspoelen met koud water en laten drogen.

112986
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116087221

L'Biotica professionele...

€ 8,30
group_work Toestemming voor cookies