LaQ Doberman Douchegel voor mannen met de geur van seks en zaken 500 ml

€ 5,51
Inclusief belasting

De douchegel straalt een karakteristieke uitstraling uit en combineert de geur van goede seks en succesvol zakendoen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

LaQ Doberman Douchegel voor mannen met de geur van seks en ondernemen 500 ml

Veganistische en uiterst mannelijke douchegel straalt een karakteristieke uitstraling uit en combineert de geur van goede seks en succesvol zakendoen. Parfums met een mannelijke geur verrijkt met een vleugje kardemom en zwarte peper creëren een unieke geurcompositie die veel zegt. Zijn reputatie is welverdiend: iemand noemde hem ooit 'de beste', en deze mening blijft ongewijzigd. Deze veelzijdige gel reinigt niet alleen effectief, ale neemt je ook mee in de subtiele wereld van geuren die de essentie van mannelijkheid vastleggen. Achter deze stoere, beslissende façade schuilt delicatesse, dankzij milde reinigende stoffen van plantaardige oorsprong. Plantaardige glycerine, die het stratum corneum van de opperhuid binnendringt, opent de weg voor actieve stoffen die diep in de huid vocht geven. Kardemomzaadolie voegt niet alleen aroma toe, maar heeft ook een verzachtende en antiseptische werking. Ureum zorgt voor een diepe hydratatie en niacinamide maakt de huid glad en reguleert de talgklieren. Deze combinatie zorgt ervoor dat de douchegel niet alleen effectief wassen mogelijk maakt, maar ook zorgt voor een unieke zintuiglijke ervaring.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op de vochtige huid, masseer met cirkelvormige bewegingen tot schuim ontstaat en spoel vervolgens grondig af met water.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumcocosulfaat, cocoglucoside, cocamidopropylbetaïne, glycerine, glyceryloleaat, Piper Nigrum-zaadextract, Elettaria Cardamomum-zaadextract, natriumlactaat, natrium-PCA, glycine, fructose, ureum, niacinamide, inositol, melkzuur, natriumchloride , Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Citroenzuur, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112477

Specifieke referenties

ean13
5902730830160

LaQ Doberman Douchegel voor...

€ 5,51
group_work Toestemming voor cookies