LaQ Savage from the forest 8in1 Douchegel voor mannen 500 ml

€ 5,51
Inclusief belasting

Natuurlijke en veganistische douchegel voor mannen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

LaQ Savage from the Forest 8in1 Douchegel voor mannen 500 ml

Dit is een unieke, natuurlijke en vegan douchegel voor mannen. Ik ben extreem intens, ik ruik naar exclusieve parfums en mijn formule bevat eikenextract. Mijn actie is uitdrukkelijk: ik heb uitgebreid gehandeld om al het vuil en de stank uit je lichaam te verwijderen. Experts, excentriekelingen, expats, extraverte mensen en experimentatoren bereiken mij, en ik laat ze de wereld in alle comfort verkennen. Is dit niet spannend?De binnenkant van mijn verpakking is een recept op basis van delicate schoonmaakmiddelen. Glycerine van plantaardige oorsprong is een van mijn ingrediënten - het heeft een hygroscopisch effect, dringt door in de epidermislaag en laat actieve stoffen dieper doordringen. Eikenextract is een echt voordeel: het heeft antiseptische, verzachtende en adstringerende eigenschappen. Bovendien verlicht het ontstekingen en heeft het anti-transpirant- en antiseborroïsche eigenschappen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op de vochtige huid, masseer met cirkelvormige bewegingen tot schuim ontstaat en spoel vervolgens grondig af met water.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumcocosulfaat, cocamidopropylbetaïne, cocoglucoside, glycerine, glyceryloleaat, extract van Quercus Petraea-schors, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, citroenzuur, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling bevindt zich altijd op de verpakking.

112479

Specifieke referenties

ean13
5902730830177

LaQ Savage from the forest...

€ 5,51
group_work Toestemming voor cookies