LaQ Gel voor het wassen van lichaam, haar en handen voor kinderen Kauwgom 300 ml

€ 4,30
Inclusief belasting

Natuurlijke badgel met kauwgomgeur

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

LaQ Gel voor het wassen van lichaam, haar en handen voor kinderen Bubble Gum 300 ml

Dit is een natuurlijke badgel met kauwgomgeur, verrijkt met rijstmelkextract. Als uw peuter niet graag in bad gaat en zijn handen niet graag wast, maakt deze gel van een saai bad een opwindend plezier. De geur van kauwgom zorgt ervoor dat zelfs volwassenen ernaar willen grijpen, waardoor ze teruggaan naar nostalgische jeugdherinneringen! De gel is gebaseerd op milde reinigende stoffen van plantaardige oorsprong. Bovendien bevat het een complex van vochtinbrengende ingrediënten, waaronder: ureum, vitamine B3, melkzuur, inositol en natuurlijke vochtinbrengende factor ( NMF ), die de beschermende barrière van de huid versterken. Dankzij rijstmelkextract blijft je huid perfect gehydrateerd en gevoed. Maar liefst 99% van de ingrediënten komt uit de natuur.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op de vochtige huid, masseer met cirkelvormige bewegingen tot schuim ontstaat en spoel vervolgens grondig af met water.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, coco-glucoside, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, cocamidopropylbetaïne, oryza sativa-extract, natriumlactaat, natrium-PCA, glycine, fructose, ureum, niacinamide, inositol, melkzuur, glyceryloleaat, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, citroenzuur, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112482
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902730835950

LaQ Gel voor het wassen van...

€ 4,30
group_work Toestemming voor cookies