LaQ Hyaluron LaQ 01 Serum 30 ml

€ 11,60
Inclusief belasting

Actief serum met hydraterende en antirimpeleigenschappen, met een uiterst aangename gelformule

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

LaQ Hyaluron LaQ 01 Serum 30 ml

Dit is een actief serum met hydraterende en antirimpeleigenschappen, met een uiterst aangename gelformule. Het is te vergelijken met een groot ego , een vochtig kompres voor de huid. Past perfect bij LaQ Multi-oil serum met vitamine C+E Als uw huid uitgebreide, intense hydratatie nodig heeft, zult u dol zijn op dit serum. Ongeacht het type huid, zelfs de gevoelige, wordt deze stevig, glad en intens gehydrateerd. De ingrediënten van dit serum zijn werkelijk uniek! Het combineert twee soorten hyaluronzuren. Hoogmoleculair hyaluronzuur creëert een delicate beschermende film op het oppervlak van de epidermis, houdt vocht vast en vermindert transepidermaal (transepidermaal) waterverlies. Het heeft een verzachtende, hydraterende en verstevigende werking op de hoornlaag van de huid. OLIGO hyaluronzuur, gekenmerkt door de kleinst mogelijke deeltjes, dringt echter dieper in de huid. Het heeft een intens hydraterende en anti-verouderende werking, waardoor de elasticiteit van de collageenvezels en de opperhuid toeneemt. Het serum bevat ook delicate conserveermiddelen (dehydroazijnzuur en benzylalcohol), goedgekeurd door Ecocert voor gebruik in natuurlijke cosmetica. Het ontbreken van geurstoffen maakt het nog huidvriendelijker.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een paar druppels van het serum op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. Gebruik 's morgens en/of 's avonds. Voeg een kleine hoeveelheid toe aan je favoriete crème of combineer met een ander serum

SAMENSTELLING

Aqua , Hyaluronic Acid , natriumhyaluronaat, dehydroazijnzuur, benzylalcohol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112484
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902730839743

LaQ Hyaluron LaQ 01 Serum...

€ 11,60
group_work Toestemming voor cookies