LaQ shots! Weronika's Pis Douchegel 500 ml

€ 5,00
Inclusief belasting

Gele douchegel voor dames

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

LaQ opnamen! Weronika's Siki Douchegel 500 ml

Gele douchegel voor dames. Deze veganistische formule op basis van natuurlijke ingrediënten is perfect voor de dagelijkse lichaamsverzorging. De gel zit in een praktisch flesje met pompje. De geur wordt vergeleken met de derde gezette thee uit hetzelfde zakje, die zo sterk is dat er geen suiker in kan zitten. Het wordt ook vergeleken met de brandstof op CPN in de tijd van de Poolse Volksrepubliek. De consistentie kan worden verdund als een drankje dat wordt geserveerd door serveersters met parasols in een nachtclub. Omschreven als luxueus, alsof je op een warme dag in het drukke openbaar vervoer zit. Het heeft een prachtige gouden kleur, die doet denken aan het koude bier van Leszek. Vaak omschreven als bijna net zo lekker als traditionele dumplings met gzik. Zo heerlijk als de Sint-croissants. Marcin. Voor fans van dit product is het bijna iconisch en het aanbevelen waard, zoals veel delicatessen die met Poznań worden geassocieerd.

Maak kennis met de geurnoten:

Hoofd: bladeren van zwarte bessen, citrusvruchten

Hart: roos, heliotropium, karamel

Basis: muskus, amber, patchouli

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op de vochtige huid, masseer met cirkelvormige bewegingen tot schuim ontstaat en spoel vervolgens grondig af met water.

SAMENSTELLING

Aqua , Natriumcocosulfaat, Cocoglucoside, Cocamidopropylbetaïne, Glycerine, Glyceryloleaat, Rosmarinus Officinalis-bladextract, Chamomilla Recutita-bloemenextract, Arnica Montana-bloemenextract, Lamium Album-extract, Salvia Officinalis-bladextract, Pinus Sylvestris Bud-extract, Nasturtium Officinale Extract, extract van Arctium Majus-wortel, extract van citrus-limoenschil, extract van Hedera-helixblad, extract van Calendula Officinalis-bloem, extract van Tropaeolum Majus-bloem, natriumchloride, natriumgluconaat, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, citroenzuur, parfum, benzylsalicylaat, linalool, natrium Sulfaat, CI 47005. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112450

Specifieke referenties

ean13
5905669761949

LaQ shots! Weronika's Pis...

€ 5,00
group_work Toestemming voor cookies