LaQ shots! Parijs blauw Douchegel 500 ml

€ 5,00
Inclusief belasting

Natuurlijke douchegel

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

LaQ opnamen! Paris Blue Douchegel 500 ml

Natuurlijke douchegel in een aantrekkelijke, paarse en – in tegenstelling tot wat het etiket doet vermoeden – aangenaam geurende. Het zal je helpen jezelf te reinigen, en misschien wat humor bieden als je een afstand tot het leven hebt (inclusief jezelf). Ook al maken we een grapje, de compositie is de compositie! Om grappen te kunnen maken op een etiket, moet je zeker zijn van je waarde. Gebruik als natuurlijke douchegel delicate reinigingsmiddelen. De samenstelling bevat plantaardige glycerine, wat een hygroscopisch effect heeft: het dringt door tot in de hoornlaag van je huid, waardoor actieve stoffen de diepere lagen van de huid kunnen bereiken. Daarnaast bied ik de kracht van plantenextracten aan die de beschermende barrière van je huid hydrateren en versterken. Dit zijn extracten van rozemarijnbladeren, salie en gewone klimop, evenals kamillebloemen, arnicaberg, goudsbloem en witte lila. Het bevat ook extracten van grove dennennaalden en kliswortel, evenals extracten van waterkers, Oost-Indische kers en citroenschil.

Maak nu kennis met de geurnoten:

Topnoten: citroen, rozemarijn, wild dzik .

Hart: amandel, tonkaboon.

Basisnoten: leernoten, patchouli, ceder.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op de vochtige huid, masseer met cirkelvormige bewegingen tot schuim ontstaat en spoel vervolgens grondig af met water.

SAMENSTELLING

Aqua , Natriumcocosulfaat, Cocoglucoside, Cocamidopropylbetaïne, Glycerine, Glyceryloleaat, Rosmarinus Officinalis-bladextract, Chamomilla Recutita-bloemenextract, Arnica Montana-bloemenextract, Lamium Album-extract, Salvia Officinalis-bladextract, Pinus Sylvestris Bud-extract, Nasturtium Officinale Extract, extract van Arctium Majus-wortel, extract van citroenschil, extract van Hedera-helixblad, extract van Calendula Officinalis-bloem, extract van Tropaeolum Majus-bloem, natriumchloride, natriumgluconaat, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, citroenzuur, parfum, coumarine, limoneen, linalool, CI 51319, natriumlaurethsulfaat*, O-fenylfenol.*kleurstofbestanddeel, gelgehalte: 0,00028%. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112454
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905669761727

LaQ shots! Parijs blauw...

€ 5,00
group_work Toestemming voor cookies