LaQ shots! Zwager Douchegel 500 ml

€ 5,00
Inclusief belasting

Deze gel maakt jou tot de meest gewilde specialist in de wijk

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

LaQ opnamen! Szwagier Douchegel 500 ml

Deze gel maakt jou tot de meest gewilde specialist in de wijk. Lijkt deze taak onmogelijk? Laat het je zwager weten en nodig hem uit voor een biertje. Onthoud: respecteer je zwager, want je kunt een slechtere hebben. Het is de moeite waard om goed te kiezen wie voor je zus zal zorgen en de pijp erdoor kan duwen. Het groen is een lust voor het oog en de ziel houdt van een zweterige loodgietersgreppel. Vergeet niet dat je je broek omhoog trekt om onder de gootsteen te werken, en je broek naar beneden trekt om onder de gootsteen te werken. Ontdek nu de geurnoten:

Topnoten: bergamot, mandarijn, kardemom, zwarte peper.

Hartnoten: lavendel, appel, tonkaboon.

Basisnoten: eikenmos, sandelhout, ceder, amber.

Deze gel helpt u niet alleen bij uw dagelijkse verzorging, ale brengt ook een vleugje humor en frisheid in uw dag. Vergeet niet dat u kiest voor de kwaliteit, ook als het gaat om wat u op uw huid gebruikt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op de vochtige huid, masseer met cirkelvormige bewegingen tot schuim ontstaat en spoel vervolgens grondig af met water.

SAMENSTELLING

Aqua , Natriumcocosulfaat, Cocoglucoside, Cocamidopropylbetaïne, Glycerine, Glyceryloleaat, Rosmarinus Officinalis-bladextract, Chamomilla Recutita-bloemenextract, Arnica Montana-bloemenextract, Lamium Album-extract, Salvia Officinalis-bladextract, Pinus Sylvestris Bud-extract, Nasturtium Officinale Extract, extract van Arctium Majus-wortel, extract van citrus-limoenschil, extract van Hedera Helix-blad, extract van Calendula Officinalis-bloem, extract van Tropaeolum Majus-bloem, natriumgluconaat, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, citroenzuur, parfum, natriumsulfaat, CI 47005, CI 42090. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112455
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902730831105

LaQ shots! Zwager Douchegel...

€ 5,00
group_work Toestemming voor cookies