Houten lichaamsmassager 1 stuk

€ 6,50
Inclusief belasting

De houten lichaamsmassager is een praktisch hulpmiddel

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

Houten lichaamsmassager 1 stuk

Een houten lichaamsmassageapparaat is een praktisch hulpmiddel dat kan helpen de spieren te ontspannen en spanning te verminderen. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van dit product:

-Natuurlijk materiaal: de stimulator is gemaakt van hout, wat hem een esthetische uitstraling geeft en milieuvriendelijk is.

-Multifunctioneel ontwerp: het product heeft een ergonomische vorm en verschillende sleuven en oneffen oppervlakken, waardoor een verscheidenheid aan massagetechnieken mogelijk is.

-Bevordert ontspanning: het massageapparaat kan helpen de spieren te ontspannen, spanning te verminderen en de bloedcirculatie te verbeteren.

-Praktisch formaat: het product is handig en gemakkelijk op te bergen, waardoor het een ideaal hulpmiddel is voor zelfmassage thuis.

Een houten lichaamsmassageapparaat is een hulpmiddel dat een aangename en ontspannende massage mogelijk maakt, wat kan helpen de spierspanning te verlichten en het algehele welzijn te verbeteren. Het natuurlijke materiaal en het multifunctionele ontwerp maken het tot een praktisch hulpmiddel voor thuismassage.

113894
just a few left

Specifieke referenties

ean13
8846244590

Houten lichaamsmassager 1 stuk

€ 6,50
group_work Toestemming voor cookies