LaQ Ryszard z Bieszczad Peeling voor mannen 200 ml

€ 7,30
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

BESCHRIJVING


Peeling voor mannen. Maar liefst 97% bestaat uit producten van natuurlijke oorsprong. Het is bedoeld voor gebruik op het hele lichaam. Het combineert de zachte werking van een scrub en een douchegel. Het is gemaakt op basis van bruine rietsuiker met toevoeging van sheaboter. Het heeft een innovatieve consistentie van schuimmousse met een verleidelijke mannelijke geur. Exfolieert zachtjes de dode opperhuid, verwijdert onzuiverheden, maakt perfect glad, verstevigt en hydrateert sterk

 

 

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid scrub aan op een natte huid en masseer het lichaam zachtjes totdat de suiker volledig is opgelost. Daarna afspoelen met water. Gebruik 1-2 keer per week.

SAMENSTELLING

SUCROSE, GLYCERINE, AQUA , SORBITOL, NATRIUMLAUROYLISETHIONAAT, DISODIUMLAURYLSULFOSUCCINAAT, NATRIUMCHLORIDE, BUTYROSPERMUM PARKII BOTER, NICOTIANA TABACUM BLAD EXTRACT, CINNAMOMUM ZEYLANICUM SCHORS EXTRACT, GROENE KOFFIEBONEN EXTRACT, CAPSICUM GREEN COFFEE FRUIT EXTRACT, ZINGIBER OFFICINALE WORTEL EXTRACT, LEVULINIC ZUUR, KALIUMSORBAAT, NATRIUMBENZOAAT, PARFUM, CI 42090, CI 19140, CI 16035.

104118
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902730837176

LaQ Ryszard z Bieszczad...

€ 7,30
group_work Toestemming voor cookies