Lirene Exfoliating Socks Professionele behandeling voor thuisgebruik, 1 paar

€ 7,60
Inclusief belasting

Exfoliërende sokken, een professionele thuisbehandeling

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Lirene Exfoliating Socks Professionele behandeling voor thuisgebruik, 1 paar

Door een professionele behandeling thuis uit te voeren, wordt de dode huid effectief verwijderd en wordt de huid van de voeten intensief glad gemaakt. Het masker in de vorm van kant-en-klare, geweekte sokken bevat 5 % van een complex van fruitzuren, zoals melk- en glycolzuur. Deze ingrediënten stimuleren effectief het exfoliatieproces ego de dode opperhuid, terwijl ze de regeneratie van de huid van de voeten ondersteunen. Het intense exfoliërende effect van het masker houdt na gebruik 7-10 dagen aan. De inhoud van een rijke set actieve ingrediënten in het masker voedt de huid zowel tijdens als na de behandeling, waardoor de voeten glad en gevoed blijven. Om maximale voordelen te verkrijgen, is het de moeite waard om de aanbevelingen met betrekking tot de duur van de behandeling op te volgen en de verzorgingsproducten te gebruiken die bij het masker worden geleverd.

HOE TE GEBRUIKEN

Zet de sokken op gewassen en gedroogde voeten en laat ze ongeveer 40 - 60 minuten staan. Nadat u de sokken heeft uitgetrokken, spoelt u uw voeten af met water. Het exfoliatieproces begint ongeveer 5-7 dagen na gebruik op natuurlijke wijze en duurt 7-10 dagen, afhankelijk van de dikte van het eelt en de eeltplekken. Gedurende deze tijd mag u de huid niet mechanisch exfoliëren of andere exfoliërende preparaten gebruiken. Het masker mag niet vaker dan één keer per maand worden gebruikt.

SAMENSTELLING

Alcohol Denat., Water ( Aqua ), Melkzuur, Ureum, Isopropylalcohol, Glycolzuur, Propyleenglycol, Betaïne, Citrus Limon ( Lemon ) Fruitextract, Acer Saccharum ( Sugar Esdoorn) Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit/bladextract, Saccharum Officinarum (Suikerriet) Extract, Citrus Aurantium Dulcis ( Orange ) Fruitextract, Melaleuca Alternifolia (Theeboom) Bladextract, Aspalathus Linearis Extract, Imperata Cylindrica Wortelextract, Honey , Rosa Canina Fruitolie, Cocos Nucifera ( Coconut ) Olie, Helianthus Annuus (Zonnebloem)zaadolie, Olea Europaea ( Olive ) fruitolie, hydroxyethylcellulose, natriumcitraat, salicylzuur, PEG-60 gehydrogeneerde ricinusolie, menthol, allantoïne, tocoferylacetaat, dinatrium-EDTA, parfum, limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115419
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900717081079

Lirene Exfoliating Socks...

€ 7,60
group_work Toestemming voor cookies