Made in Lab 02 Men Eau de Parfum voor mannen 100 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Eau de parfum voor mannen - een vervanging voor Armani aqua di gio

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Made in Lab 02 Men Eau de Parfum voor mannen 100 ml

GEPARFUMEERD WATER VOOR MANNEN - ARMANI AQUA DI GIO VERVANGING * Made In Lab 02 is een geur die je meeneemt naar de pittoreske wereld van de Middellandse Zeekust, rijk aan de geur van zeebries en zonnige dagen. Het is een frisse en energieke compositie die casual elegantie en lichtheid uitstraalt, perfect voor warmere dagen of als een uniek alledaags accent. Deze geur opent met delicate citrustonen zoals sappige sinaasappel, prachtige limoen en zoete mandarijn. Het is een helder en verfrissend begin dat herinneringen oproept aan ego frisse zeelucht. De kern van de compositie bestaat uit delicate accenten van cyclaam, een vleugje nootmuskaat, het kruidige aroma van koriander en de subtiliteit van violet. Deze elementen voegen delicatesse en een lichte aromatische twist toe aan de geur. De basisnoten vormen het hoogtepunt van deze oogverblindende geur. Amber, patchouli en muskus geven de compositie diepte en duurzaamheid. Het is als een reis naar het hart van de mediterrane natuur, waar de warmte van zonnige dagen zich vermengt met de aangename koelte van avonden aan zee.

Opmerkingen:

Topnoten: sinaasappel, limoen, mandarijn, jasmijn, bergamot, citroen, neroli

Hart: Cyclamen, nootmuskaat, reseda, koriander, violet, fresia, zeenoten, perzik, hyacint, roos, jasmijn, rozemarijn, calone

Basis: Amber, patchouli, eikenmos, ceder, witte muskus

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114245

Specifieke referenties

ean13
5902693163152

Made in Lab 02 Men Eau de...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies