Made in Lab 05 Men Eau de Parfum voor mannen 100 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Eau de parfum voor mannen - een vervanging voor Dior Sauvage

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

Made in Lab 05 Men Eau de Parfum voor mannen 100 ml

Eau de parfum voor mannen - vervanging voor Dior Sauvage*. Made In Lab 05 is een vervanger voor het populaire Dior Sauvage eau de parfum. Het is een klassieke, elegante compositie met een aroma dat doet denken aan James Bond, perfect voor warme dagen en dadels. De geur straalt zelfvertrouwen uit en trekt de aandacht van vrouwen.De geur van Made In Lab 05 is oriëntaals en de geurnoten zijn een combinatie van frisheid, kruidigheid en ambertonen. Het begint met expressieve akkoorden van peper en bergamot, wat het een fris en energiek karakter geeft. De kern van de geur bestaat uit Sichuan-peper en patchouli, waardoor het een onderscheidend karakter krijgt. De basisnoot bevat cederhout, labdanum en ambroxan, die de geur duurzaamheid en diepte geven. Made In Lab 05 is een geur die perfect de essentie van de originele Dior Sauvage weergeeft en mannelijkheid, zelfvertrouwen en elegantie uitstraalt. Het is de perfecte keuze voor mannen die hun individualiteit willen benadrukken en de aandacht willen trekken met hun unieke stijl.

Opmerkingen:

Topnoten: peper, bergamot

Hartnoten: geranium, lavendel, szechuanpeper, elemi, roze peper, vetiver, patchouli

Basisnoten: ceder, labdanum, ambroxan

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114248

Specifieke referenties

ean13
5902693163183

Made in Lab 05 Men Eau de...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies