Made in Lab 06 Men Eau de Parfum voor mannen 100 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Eau de Parfum geïnspireerd op de iconische geur Invincible

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Laatste items in voorraad

Made in Lab 06 Men Eau de Parfum voor mannen 100 ml

Eau de Parfum geïnspireerd op de iconische geur Invincible. Made In Lab 06 is een vervanging voor een uniek eau de parfum dat lijkt op de bries van de zee, perfect voor elk seizoen. Het is een verfrissende ale subtiele geur, perfect voor verfrissing na het trainen of op warme dagen. De geur Made In Lab 06 straalt mannelijkheid, kracht en overwinning uit. De samenstelling is harmonia frisheid, kruiden en houttonen. Het begint met tonen van grapefruit, zee en mandarijn, wat het een energiek karakter geeft. De kern van het parfum bestaat uit een mengsel van patchouli, laurierblaadjes en jasmijn, wat de geur diepte en charme geeft. De basisnoot bevat patchouli, guaiachout en amber, die de geur duurzaamheid en intensiteit geven. Made In Lab 06 is een lichte en frisse compositie, perfect voor mannen die hun individualiteit willen uiten en de aandacht willen trekken met hun gedurfde stijl. Het is een geur die jouw winnende houding perfect zal benadrukken en je een onoverwinnelijk gevoel zal geven, ongeacht de omstandigheden. Grijp naar Made In Lab 06 en omring jezelf met een geur die je klaar maakt voor elke uitdaging.

Opmerkingen:

Topnoten: grapefruit, zeenoten, mandarijn

Hart: laurierblad en jasmijn

Basis: guaiachout, patchouli, amber

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114249
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902693163190

Made in Lab 06 Men Eau de...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies