Made in Lab 29 Men Eau de Parfum voor mannen 100 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Eau de parfum voor mannen - een vervanging voor Chanel Allure Sport

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Made in Lab 29 Men Eau de Parfum voor mannen 100 ml

Eau de parfum voor mannen - vervanging voor Chanel Allure Sport *. Het is een geur die frisheid en uitzonderlijke aromatische diepte uitstraalt, die doet denken aan de geur van de zee. Het is bedoeld voor mannen die houden van uitdagingen en hun eigen grenzen willen overschrijden. Made in Lab 29 heeft tot doel de geest vast te leggen van een zelfverzekerde en actieve man die zowel elegantie als sportieve activiteit waardeert. Het is geclassificeerd als een citrus-aromatische geur, die frisse, citrus- en houtachtige tonen combineert om een levendige en energieke compositie te creëren. De geur opent met tonen van aldehyden, sinaasappel en mariene tonen voor een verfrissende en mariene start. In het hart van de compositie vind je een mengsel van peper, neroli en cederhout, wat een vleugje kruidigheid en houtigheid toevoegt. Basisnoten bestaan uit tonkaboon, vanille, ego muskus, amber en vetiver, waardoor een warme en sensuele basis ontstaat. Het is een geur die zowel de elegantie als de dynamiek van een moderne man benadrukt.

Opmerkingen:

Topnoten: aldehyden, sinaasappel, mandarijn, zeenoten

Hart: peper, cederhout, neroli

Basis: vanille, amber, vetiver, tonkaboon, witte muskus, elemi

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114278
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902693162452

Made in Lab 29 Men Eau de...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies