Made in Lab 32 Men Eau de Parfum voor mannen 100 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Een geur bedoeld voor zelfverzekerde en moedige mannen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Een geur bedoeld voor zelfbewuste en moedige mannen die zoete en wilde aroma's waarderen, waardoor het een perfecte keuze is voor degenen die de aandacht willen trekken. Made in Lab 32 is een heerlijke houtachtige, oriëntaalse compositie, waarin verschillende tonen worden gecombineerd om een verleidelijk en boeiend aroma te creëren. Er is een vleugje citroen aanwezig, wat zorgt voor een frisse en kruidige opening van de geur. Salie voegt een aromatisch en kruidig tintje toe aan de compositie, terwijl amber voor een warme en sensuele basis zorgt. Chocolade is ook merkbaar, ale het is geen zoete en melkachtige chocolade; het is een bittere, donkere, sterke en intense noot die de geur een uniek karakter geeft.

Opmerkingen:

Hoofd: salie, citroen

Hart: Chocolade, Tolubalsem, kaneel

Basis: amber, patchouli

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114281
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902693164890

Made in Lab 32 Men Eau de...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies