Made in Lab 35 Men Eau de Parfum voor mannen 100 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Eau de parfum voor mannen - vervanging voor YSL OPIUM POUR HOMME

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Made in Lab 35 Men Eau de Parfum voor mannen 100 ml

Eau de parfum voor mannen - ysl-vervanger OPIUM POUR HOMME *. Dit is een sterke, verslavende geur en alleen bedoeld voor de dapperen! Deze tijdloze compositie is een combinatie van oriëntaalse tonen en zoetheid. Eén ding is zeker: deze geur laat niemand je vergeten! Made in Lab 35 is een compositie die mannelijkheid, mysterie en intensiteit uitstraalt. Geurnoten creëren een harmonie van oosterse accenten, kruiden en houtachtige tonen, wat een onvergetelijke indruk voor de zintuigen creëert. Het is een warme, kruidige en sensuele geur die een prachtig oriëntaals verhaal creëert. Noten van zwarte bessen en lavendel voegen lichtheid toe, terwijl vanille en karamel zoetheid toevoegen. Het is echter geen overdreven zoete geur omdat deze wordt aangevuld met een snufje peper. Deze geur is ontworpen om een gevoel van mysterie en charme op te roepen. Het is perfect voor ego volwassen man die uitzonderlijke elegantie aan zijn stijl wil toevoegen, vooral voor speciale gelegenheden.

Opmerkingen:

Topnoten: mandarijn, lavendel, zwarte bes, steranijs

Hart: geranium, gember, jasmijn, magnolia

Basis: vanille, peper, karamel, cederhout, patchouli

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114284
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902693164920

Made in Lab 35 Men Eau de...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies