Made in Lab 58 Men Eau de Parfum voor mannen 100 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Eau de parfum voor mannen geïnspireerd op de iconische YVES SAINT LAURENT Y-geur

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Made in Lab 58 Men Eau de Parfum voor mannen 100 ml

Eau de parfum voor mannen geïnspireerd op de iconische geur YVES SAINT LAURENT Y*. Made in Lab 58 is perfect voor zelfbewuste mannen die hun persoonlijkheid willen benadrukken. Deze geur combineert frisheid en verleiding, perfect voor zowel dagelijks gebruik als avonduitjes. Dit houtachtige aromatische herenparfum begint met frisse bergamot, die citrusenergie aan de geur toevoegt. In het hart van de compositie zijn tonen van gember, munt, citroen, viooltjesbladeren, appel en salie met elkaar verweven, waardoor een harmonieuze mix van aroma's ontstaat. Basisnoten van amber, muskus en cederhout geven de geur een solide en duurzame basis. Deze Yves Saint Laurent Y-vervanger is een perfecte keuze voor mannen die waarde hechten aan elegantie en een uniek karakter. Ongeacht de gelegenheid zal deze geur je zelfvertrouwen en persoonlijkheid benadrukken.

Opmerkingen:

Topnoten: aldehyden, bergamot, gember, munt, citroen

Hart: viooltjesblad, appel, salie, ananas, geranium

Basis: amber, muskus, ceder, wierook, balsemspar, vetiver

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114307
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902693163367

Made in Lab 58 Men Eau de...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies