Made in Lab 59 Unisex Eau de Parfum voor dames en heren 100 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Eau de parfum voor dames en heren, geïnspireerd op de iconische geur van MONTALE INTENSE CAFE

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Made in Lab 59 Unisex Eau de Parfum voor dames en heren 100 ml

Made in Lab 59 is een vervanging voor de iconische geur Montale Intense Cafe, die liefhebbers van koffie en oosterse composities zal bekoren. Het is een intense en verleidelijke mix die perfect is voor zowel vrouwen als mannen. In het hart van deze geur vind je kruidige koffie en roos, waardoor een uiterst sensuele combinatie ontstaat. Het is een oriëntaals mengsel dat het aroma van koffie en chocolade perfect weerspiegelt. De geur glijdt soepel over het geheel en creëert een romige en chocoladeachtige sfeer, terwijl de vanille en amber in de basis diepte en persistentie toevoegen. Als je een liefhebber bent van koffie en oosterse geuren, dan is Made in Lab 59 de perfecte keuze waarmee je de hele dag kunt genieten van energie en een intens aroma. Het is een compositie die even smakelijk als verleidelijk is.

Opmerkingen:

Top: bloemige noten

Hart: roos, koffie

Basis: vanille, witte muskus, amber

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114308
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902693163381

Made in Lab 59 Unisex Eau...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies