Made in Lab 81 Men Eau de Parfum voor mannen 100 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Eau de parfum geïnspireerd op de iconische GUCCI GUILTY-geur*

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Made in Lab 81 Men Eau de Parfum voor mannen 100 ml

Made In Lab 81 Gucci Guilty staat bekend om zijn gedurfde en mannelijke geur die vertrouwen en sensualiteit uitstraalt. Deze geur combineert oriëntaalse en houtachtige tonen, waardoor een boeiend en verleidelijk aroma ontstaat. Topnoten bevatten vaak citrus en kruidige elementen zoals citroen, lavendel en jeneverbes, wat voor een eerste vleugje frisheid zorgt. De hartnoten kunnen bestaan uit oranjebloesem en aromatische kruiden, waardoor diepte en complexiteit aan de geur worden toegevoegd. Ten slotte geven de basisnoten, waaronder patchouli en muskus, de hele compositie een warme en sensuele toets.

Opmerkingen:

Topnoten: jeneverbes, citroen en lavendel

Hart: oranjebloesem, nootmuskaat en Spaanse labdanum

Basis: patchouli, muskus.

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114330
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902693166832

Made in Lab 81 Men Eau de...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies