Made in Lab 83 Men Eau de Parfum voor mannen 100 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Made In Lab 82 is het equivalent van Chanel Egoiste Platinum

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Made in Lab 83 Men Eau de Parfum voor mannen 100 ml

Made In Lab 82 is het equivalent van Chanel Egoiste Platinum *, dat je meeneemt naar de fascinerende wereld van geuren. Het opent zachtjes met citrustonen, verrijkt met rozemarijn en lavendel, wat een initiële frisheid en verfrissing geeft. De hartnoten komen geleidelijk naar voren, waarbij geranium en salie bloemige en kruidige accenten brengen. Ze geven de geur een uniek karakter. In de basis van de geur worden vetiver, cederhout en amber gecombineerd, waardoor het een warm en houtachtig karakter krijgt met een delicate, subtiel zoete noot aan het einde. Made In Lab 82 is een geur met een universeel en tijdloos karakter die je vergezelt in verschillende omstandigheden, zowel overdag als ‘s avonds. De universaliteit ervan straalt een levendige energie uit, die respect en bewondering wekt en tegelijkertijd nieuwsgierigheid opwekt. Deze geur geeft je energie en zelfvertrouwen. Slechts een paar sprays zijn voldoende om u klaar te maken voor elke uitdaging.

Opmerkingen:

Top: lavendel, gember, rozemarijn

Hartnoten: galbanum, geranium, salie, jasmijn

Basis: ceder, vetiver, amber, sandelhout

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114332
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902693166856

Made in Lab 83 Men Eau de...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies